Axel Lindahl klar for Kalmar

Annonse:

Axel Lindahl kom til Bodø/Glimt foran 2021-sesongen og ble halvveis ut i sesongen lånt ut til sin gamleklubb, Degerfors. Nå er låneoppholdet avsluttet, men den svenske lysluggen kommer ikke tilbake til Bodø/Glimt. 

– Jeg er stolt over å ha vært en del av Bodø/Glimt og jeg har utviklet meg mye under oppholdet mitt i Norge. Både på banen og som menneske, sier Lindahl etter at overgangen ble kjent. 

– Dessverre har spilletiden min vært begrenset, så det beste for meg er nok å flytte på meg. Jeg har gjort mitt aller ytterste hver eneste dag for å bidra til klubbens store framgang i år. Jeg angrer ikke, men nå er det på tide med nye eventyr. 

I dag ble det klart at Lindahl selges til den svenske klubben Kalmar, der han blir lagkamerat med tidligere Glimt-keeper, Ricardo Friedrich. 

Også Geir André Herrem ble i sin tid solgt fra Glimt til Kalmar, men han er ikke lenger å finne i klubben. Lars Sætra og Oliver Berg er to nordmenn som i dag spiller for Kalmar. 

Lindahl står oppfør med 15 kamper for Glimt, hvor han blant annet har spilt 10 kamper i Eliteserien, én Champions League-kvalikkamp og to Conference League-kvalikkamper. Lindahl scoret ett mål for Glimt i 2021, det kom hjemme mot Strømsgodset tidligere i sommer. 

– Kalmar er et fantastisk lag med bra trenere og spillere, så dette er noe jeg ser frem mot. 

10 kamper i Eliteserien er nok til at Lindahl kan kunne kalle seg seriemester i Norge. Medaljen og beviset mottok han etter siste serierunde mot Mjøndalen.

Vi ønsker Lindahl lykke til videre i Sverige og takker for innsatsen i helgul trøye. 

Annonse fra Eliteserien: