Beklager sete-kaos på SNN-tribunen

Flere hundre forvirra publikummere lette etter setet sitt på SNN-tribunen før kampen mot Legia.

Annonse:

En snau time før kampstart i Champions League-kvalifiseringen mot Legia Warszawa sto flere hundre supportere i full forvirring på tribunen i nord. Ingen kunne finne sitt sete. Og det var ikke rart. 

– Det står her at jeg skal sitte på rad 22, men det er bare 15 rader her, sa en tilskuer til Bodø/Glimts representant på tribunen.

– Hva er det du sier?, var det forvirra svaret. 

– Hva med meg? Jeg har rad 26!

– Hæ? Du tuller nå? Å hjelpes ...

Et par telefoner senere var det nøstet opp i, og folk kunne etter hvert begynne å finne setet sitt.

Den "nye" tribunen som skal bygges nedenfor SNN-tribunen dersom Glimt går til gruppespill i Europa er "synderen". Den nye tribunen har nemlig tolv rader og skal bygges i forkant av dagens tribune. Dermed var rad 1 på tribunen egentlig rad 13. Forvirret? Det var folk også. 

Dette kunne vært løst enkelt ved at klubben fikk markert radene før kampstart, men denne veldig vesentlige detaljen har falt ut i de hektiske forberedelsene til kampen. 

Dermed kunne speaker annonsere over anlegget at: 

"Den nederste raden på SNN-tribunen er rad 13" 

... og folk måtte begynne å telle seg frem. Heldigvis var hver enkelt stol godt merket, så når man fant rett rad var det enkelt å finne riktig stol. 

Noen gamle skilt som viste feil felt førte også til litt forvirring hos enkelte. 

Vanligvis er det så kalt "free seating" på SNN-tribunen, som betyr at folk kan sitte hvor de vil. Det gjelder ikke på kampene arrangert av UEFA, og dermed var det avgjørende at folk fant sine plasser. Noen opplevde også å måtte sitte på et annet sted enn der de egentlig hadde kjøpt billetter. 

"Å eg veit meg ei land, langt der oppe mot nord" runget over stadionanlegget og alle de 800 personene på SNN hadde funnet plassene sine. Det hadde aldri gått uten den store forståelsen og samarbeidsviljen dere viste. 

FK Bodø/Glimt ønsker å beklage til alle som fikk en annen oppladning til kampen enn de hadde sett for seg. Vi beklager også for at enkelte måtte sitte på et annet sted på tribunen enn hva setekartet i billettsystemet ga inntrykk av. Dette skulle og burde vært unngått. 

Likevel ønsker klubben å takke publikum for forståelsen, samarbeidsviljen og ikke minst tålmodigheten de viste i forbindelse med det lille sete-kaoset på tribunen. Det hadde ikke gått uten dere. 

I samme åndedrag ønsker også klubben å takke vaktene som var plassert ut på tribunen. De tok informasjonen fra klubben umiddelbart og var ekstremt behjelpelige med å finne rett sete til rett billett. 

Helt til slutt vil vi takke alle som tok turen til stadion. Dere lagde et vanvittig liv og en helt fantastisk ramme rundt kampen. Vi er evige taknemlige! 

Til neste gang kan du jo bare huske at rad 1 er rad 13, mens rad 15 er rad 26 og felt C og D er felt B, mens felt A og B er felt A. Enkelt og greit ... alternativt rydder vi opp i kaoset og sørger for korrekt merking og bedre informasjon i fremtiden 😅

Førr Evig! 💛
FK Bodø/Glimt

Annonse fra Eliteserien: