Berg regner med å være kampklar

Patrick Berg sto over treningskampen mot Marbella FC, men nå regner han med å være klar til dyst.

Annonse:

Patrick Berg har funnet seg godt til rette på de strøkne gressmattene på Marbella sammen med de andre spillerne på laget. Men da Glimt spilte treningskamp forrige helg var det uten den robuste midtbanemannen. 

– Har hatt en trøblete lysk, den har holdt meg ute av spill en liten periode. Sett i ettertid så tror jeg ikke jeg burde spilt den treningskampen mot Brann, for det blussa litt opp etter det, sier Berg et par dager før neste treningskamp. 

I stedet for å være ute på banen befant Berg seg i kommentatorbua sammen med Stian Høgland fra Avisa Nordland for å veilede TV-seerne gjennom kampen med sin ekspertise. 

På bedringens vei

På Marbella har Berg fått god tid til å lege skaden, som nå er i ferd med å slippe taket. 

– Nå har vi fått kontroll på det og trent litt alternativt i gymmen, og de par-tre siste dagene har jeg vært på feltet og det føles bra. 

Allerede førstkommende fredag spiller Glimt sin andre treningskamp under oppholdet når gibraltarske Europa FC står på motsatt banehalvdel. På Glimts banehavldel regner Berg med å være.  

– Jeg regner med å være klar til kamp, så får vi bare se hvordan de neste treningene inn mot kampen går. Hvis det går som jeg håper regner jeg med å være klar til tjeneste, sier han. 

Bra trøkk på trening

Det jobbes knallhardt på treningsfeltet om dagen, og særlig i spillsekvensene går det hardt for seg blant spillerne. Både intensiteten og trøkket er med andre ord der det skal være før sesongen starter. 

– Jeg synes det er bra. Vi har en del vi må jobbe med, det er vi klar over, forsikrer Berg og legger til at oppholdet i Spania er fint for samholdet i gruppa. 

– Jeg tror det oppholdet vi har her nå er bra for oss som lag og som enkeltspillere. De yngre spillerne kommer mer og mer inn i det og pusher oss som er litt mer etablert. Det er bra for samtlige i gruppa, avslutter han. 

Se hele intervjuet med Patrick Berg her: 

Annonse fra Eliteserien: