Billetter til kampene mot Sarpsborg 08 og AS Roma

Billettsalget til kampen mot S08 er åpent. På mandag kommer billettene til kampen mot AS Roma

Annonse:

Glimt går en spennende tid imøte og vi vil veldig gjerne ha dere med på veien. Den siste tiden har vi brukt på å få på plass de siste bitene etter gjenåpningen og vi er nå klare for å starte salget til kampene mot Sarpsborg 08 og AS Roma. 

Billettene til Sarpsborg-kampen finner du ved å klikke på lenka nedenfor. Lenken er ikke aktiv før 11:00 torsdag 7. oktober. 

KLIKK HER FOR BILETTER TIL KAMPEN MOT SARPSBORG 08 17. oktober

Coop Familietribune

På grunn av korona har altså familietribunen ikke vært åpen siden høsten 2019, men nå ønsker vi barn velkommen tilbake på stadion. Som i 2019 er de tre nederste radene på E-feltet holdt av til barn under 16 år. Disse billettene hentes ut i billettluka på Aspmyra på kampdag. Det er i alt 150 billetter, så det er førstemann til mølla som gjelder. 

I tillegg er også rad 4 og 5 på E-feltet "free seating" som betyr at foreldre som kjøper billetter på disse radene kan sette seg sammen med barna sine når de kommer på stadion på kamp. Disse billettene kan enten kjøpes på nett i forkant, eller i billettluka på kampdag.

Billettslipp til Roma-kampen på mandag (UTSOLGT)

Vi vet mange har ventet på muligheten for å skaffe seg billetter til kampen mot AS Roma på Aspmyra. Nå som landet igjen er åpnet opp kan vi også slippe enkeltbilletter til kampen. 

Det er rundt 3000 ledige billetter, men vi forventer at billettene går fort. Derfor kan det være smart å være klare når billettsalget åpner førstkommende mandag.

Vi slipper billettene mandag 11. oktober klokken 16:00. Lenka vil publiseres på våre nettsider når det nærmer seg billettslipp.

Forresten! Dersom du har bedt om at setet ditt skal flyttes må du smøre deg med tålmodighet. Vi jobber fortsatt med saken, da hvert enkelt sete må flyttes manuelt. Takk!

Har du sesongkort, men ikke billett til kampen mot Roma har du krav på forkjøpsrett. Da ber vi deg sende en epost til [email protected], med fullt navn og referansenummer på ditt sesongkort. 

Bortebilletter i Roma

Veldig mange venter også på at vi skal slippe billettene til bortefeltet i Roma. Det gjør vi også. Akkurat nå venter vi på en teknisk løsning fra AS Roma som gir oss mulighet til å selge de 1600 billettene vi får der. Dersom Italia åpnes opp vil kapasiteten på bortefeltet dobles. 

Annonse fra Eliteserien: