Billettinfo til kommende kamper

Kampene kommer stadig tett for Glimts del og det er mange som etterspør billetter. Her kommer info om billetter til Vålerenga og CSKA Sofia.

Annonse:

Daglig kommer det spørsmål til oss om billetter til de neste kampene. Både hjemme- og bortekamper er etterspurt. Derfor prøver vi å samle litt informasjon her. 

Lurer du på billetter til kampene mot Roma vil det ligge nederst i denne saken. 

CSKA Sofia borte 30. september

Oppdatering: Vi har nå sluppet billettsalget på bortefeltet i Sofia. Følg denne lenken for mer informasjon

Det er flere som spør oss om billetter til bortekampen i Sofia i slutten av måneden. Vi venter fortsatt på billettlink fra hjemmelaget, men forventer og få denne i løpet av uka. 

Vi vil oppdatere denne saken med billettlenken så snart vi har den. VI vil også annonsere dette i sosiale medier.  Her er det bare å følge med. 

Stabæk borte 3. oktober 

Billetter til kampen mot Stabæk kan du kjøpe ved å følge lenken nedenfor. Stabæk har en gjenåpningskampanje og selger billetter for bare 100 kroner til kampen mot Glimt. 

Kjøp billetter her

Roma hjemme og borte i oktober og november

Roma-kampene er de kampene vi får flest henvendelser om. La oss ta infoen i riktig rekkefølge:

Hjemmekampen er foreløpig utsolgt. Vi har ikke mulighet til å selge flere billetter enda, men på samme måte som før Zorya-kampen har UEFA og bortelaget krav på et visst antall billetter. Dersom de ikke benytter seg av disse vil de bli solgt til det øvrige publikumet. Dette vet vi tidligst én uke før kamp, da går nemlig fristen for UEFA og bortelaget ut. 

I tillegg krysser vi fingrene for at samfunnet vårt har åpnet opp innen den tid og at vi dermed kan doble billettsalget til denne kampen. Dersom det skjer vil vi komme tilbake til når og hvordan på et senere tidspunkt. 

Når det gjelder bortekampen i den italienske hovedstaden vet vi foreløpig ikke mer enn at vi kommer til å få et visst antall billetter. Vi er i dialog med Roma om billetter og vil offentliggjøre i våre kanaler når vi har informasjon om billettene. 

Annonse fra Eliteserien: