Billettinfo til Play off

Her er alt du trenger å vite om billetter til play off-kampen mot Dinamo Zagreb

Annonse:

VIKTIG! Vi opplevde igjen problemer med TicketCo onsdag, da forhåndssalget startet. Hvis du opplever at du blir kastet ut etter at du har valgt sete er det fordi noen andre kjøpte setet før deg. Da må du bare forsøke igjen. Vi har stor forståelse for at dette er en utrolig frustrerende opplevelse og vi håper systemet er klart til å håndtere trykket denne gangen. 

KJØP BILLETT VED Å KLIKKE HER (vil bare fungere fra 18:00)

Tirsdag kveld ble det klart at Bodø/Glimt, for første gang i klubbens historie tok steget til play off til UEFA Champions League. Dermed blir det en historisk kveld i Bodø neste tirsdag (16. august) når det blir både CL-hymne og full CL-rigg på vår vesle stadion. 

Noen timer senere tirsdag kveld ble det også klart at Glimts motstander i CL-play off blir kroatiske Dinamo Zagreb. Hjemmekampen spilles tirsdag 16. august klokken 21:00. Bortekampen spilles i den kroatiske hovedstaden onsdag 24. august. 

Les hele denne saken om du har tenkt deg på kamp. Det kan komme vesentlig informasjon for deg lenger ned. 

Billetter til borteoppgjøret kommer vi tilbake til på et senere tidspunkt. 

For deg med forkjøpsrett

Alle sesongkortinnehavere i Bodø/Glimt har forkjøpsrett på billetter til tirsdagens kamp. Allerede i går begynte vi å sende ut koder til de med sesongkort. 

Kodene kommer til alle med sesongkort, men dersom du har sesongkort og ikke har mottatt kode er det viktig at du sender en epost til [email protected] slik at vi kan sende en ny kode. 

PS! Det blir bare mulig å kjøpe én billett per sesongkort. Vi kan heller ikke garantere deg at du sikrer de de samme setet du har i Eliteserien. Heller ikke samme felt eller tribune. 

Forhåndssalget starter onsdag 10. august klokken 10:00.

Lenke til salget finner du i epost-postkassa di. 

Jeg ønsker meg forkjøpsrett

Har du ikke sesongkort enda er det heldigvis ikke for sent. Alle som kjøper høstkort innen torsdag 11. august klokken 12:00 får forkjøpsrett på billett. 

VIKITG! Men fordi vi allerede har startet å sende ut promokoder er det veldig viktig at alle som kjøper høstkort mellom tirsdag 9. august klokken 14:00 og torsdag 11. august klokken 12:00 sender en epost til [email protected] for å sikre seg at de mottar koden. 

Dersom du kjøper høstkort etter torsdag 11. august klokken 12:00 vil du ikke ha forkjøpsrett til play off, men likevel sikre deg forkjøpsrett til gruppespillkampene som venter. Vi vet ikke enda om det blir i Champions League eller Europa League, men vi vet at det kommer til å bli både historisk og gøy. 

Jeg vil bare ha billett, jeg

Så bra! Ingenting er bedre. Dersom du ikke har sesongkort og dermed heller ikke forkjøpsrett er det det gode gamle prinsippet "førsteperson til mølla" som gjelder. 

De resterende billettene legges ut for salg torsdag 11. august klokken 14:00. 

Vi har tidligere opplevd noen utfordringer med billettslipp når det er stor interesse rundt en kamp. Nå har vi derimot fått garantier fra TicketCo om at man ikke lenger blir kastet ut av køen dersom noen velger samme sete som deg. Likevel kan man oppleve at stadion selges ut raskt, så det gjelder å være på allerten når salget starter. 

Annonse fra Eliteserien: