Bittert nederlag i Skien

Glimt sviktet på overtid og tapte bataljen mot Odd.

Annonse:

Kampen mellom Glimt og Odd på Skagerak arena lørdag kveld ble et drama uten sidestykke. Det var Glimt som styrte det aller meste på banen, likevel raknet det bakover og Odd scoret hele tre ganger. 

For Odd kom best i gang med en scoring av tidligere Glimt-spiller, Milan Jevtovic. Ikke lenge etterpå svarte Amahl Pellegrino for Glimt, men i andre omgang var igjen Odd frempå. Etter en times tid var det Conrad Wallem som ble spilt gjennom. Glimts forsvarer fulgte ikke med i timen og Odd-spissen rundet Nikita Haikin og ga Odd ledelsen igjen. 

På overtid flyttet Glimt alle opp for å få utlikningen, og den kom. Isak Helstad Amundsen steg til vær på et innlegg fra Marius Høibråten. Headingen var utagbar og alle trodde at Glimt skulle reise hjem fra Skien med ett poeng. 

Men i år som i fjor ville det seg ikke sånn for Glimt. På overtid klønet Japhet Sery Larsen det til og laget straffe for hjemmelaget. Etter kampen var det tydelig misnøye med avgjørelsen fra dommerteamet, som heller ikke ønsket å møte pressen etter kampen. 

Espen Ruud gjorde som han alltid gjør, scoret mål mot Glimt. Straffesparket var utagbart for Nikita Haikin og Skagerak Arena eksploderte. Odd scoret tre ganger, Glimt scoret to. 

Dermed reiser vi tomhendte hjem til Bodø etter et svært skuffende resultat etter et vanvittig overtidsdrama. 

På onsdag venter Klaksvik på Aspmyra i den første runden av kvalifiseringen til Champions League. Billetter finner du på glimt.no/billetter. 

Annonse fra Eliteserien: