Bjørkan etter poengdeling: – Vi skal slå tilbake

Annonse:

1-1 ble sluttresultatet mot Odd på Aspmyra søndag kveld. Dermed har Glimt bare tatt ett av seks mulige mot Skiens-laget i årets Eliteserie. 

Etter det motsatte oppgjøret i Skien var det en skuffet Fredrik André Bjørkan som møtte glimt.no i pressesonen etter kampen. Det var ikke noe særlig bedre i dag. 

– Det ble en kjedelig og frustrerende kamp da vi ikke klarte å bryte gjennom det lave forsvarsspillet deres. De stengte rommene godt og vi klarte rett og slett ikke å bryte gjennom. Det er veldig frustrerende, sier Bjørkan og skryter, litt av Odds kampplan i begge oppgjørene. 

– Ja de har gjort noe rett i kampene mot oss. Vi ønsker å spille artig og attraktiv fotball, så det er veldig frustrerende at de klarer å få poeng ved å ligge som de gjør.  

Her på Aspmyra skal vi skape mer

Kampen mot Odd ble Glimts fjerde poengtap på hjemmebane i år. Tidligere har både Viking og Rosenborg tatt ett poeng, mens serieleder Molde vant sin kamp på Aspmyra. Det har med andre ord vært noen kamper der Glimt ikke har lyktes tilstrekkelig med å skape de sjansene laget ønsker. 

– Det er klart at her på Aspmyra så ønsker vi å skape mer sjanser enn vi gjør i dag. Vi kunne gjort en bedre kamp, det er små detaljer som ikke funker i dag. Vi skulle hatt mer gjenvinning av ballen og mer sjanser til å score. Særlig i andre omgang. 

På torsdag kommer Zorya Luhansk på besøk til Bodø. Da spiller klubben sin aller første gruppespillkamp i Europa noen sinne. Da kommer slår Glimt tilbake. 

– Vi er alle veldig gira på å slå tilbake. Det er ikke gøy når ting svinger som i dag så det må vi få bort med en gang.

Annonse fra Eliteserien: