Ble far og scoret tre i løpet av få timer: – Holdt på å besvime

Glimt slo kraftig tilbake etter tapet i Nord-Irland i midtuka.

Annonse:

Et revansjelystent Glimt-lag lot all frustrasjonen etter 0-1-tapet i Belfast på tirsdag går ut over bunnlaget, Jerv på Aspmyra lørdag. De helgule kjørte på fra start og ledet hele 4-0 til pause. 

Etter hvilen fikk allerede tomålsscorer Amahl Pellegrino nok en gang ballen over streken og kunne derfor stå smilende igjen etter kampslutt. Ikke bare scoret han tre mål og sørget for 5-0-seier over Jerv, Pellegrino ble også far for andre gang tidligere på dagen. 

– Det var en dag full av følelser, men nå er familien fornøyd, jeg er fornøyd, og Glimt og byen er fornøyd. Jeg våknet i dag tidlig av at fruen satt på kanten av senga og sier at fødselen er i gang. Vi ringer sykehuset, men kommer ikke så langt før hun roper at hun har hodet i hendene. Ungen kom ut i en fart, og jeg holdt på å besvime både fem og seks ganger på badet i dag tidlig, smiler Amahl Pellegrino vel vitende om at alt står bra til med både mor og familiens nye sjarmtroll. 

Se høydepunkter fra kampen her: 


Droppet kampmaten

Bare timer før kampstart var Pellegrino tobarnsfar, og for en måte å markere det på for Eliteseriens toppscorer. 

– Den kampen her betyr nok mye for fruen. Hun fortjente i alle fall ett mål, og ble veldig glad for å få tre. Det var viktig å kunne bidra i dag, siden hun var veldig opptatt av at jeg skulle spille. Jeg fikk heldigvis lov å droppe kampmaten på hotellet før kamp. Men nå må jeg spise, jeg har bare spist en banan i dag. 

DSC_2021.JPG
Amahl Pellegrino feiret tre mål og tre poeng med en stolt storesøster etter kampen mot Jerv. Foto: Kent Even Grundstad

Det var ikke bare Pellegrino det sprudla av lørdag. Glimt gikk ut i hundre og både Ulrik Saltnes og Victor Boniface noterte seg for scoringer før dommeren blåste av til pause.

– I dag er det ordentlig gøy å spille fotball. 5-0 lyver ikke heller, vi kunne hatt mange flere mål. Det er også moro at vi er så solide i gjennvinningsspillet. Det har vært for lett å komme til sjanser mot oss. I dag er vi ordentlig gode. Det er en veldig fin dag for hele gruppa, avslutter Pellegrino før han reiser hjem til mor og barn. 

Se hele intervjuet, og hør hva Pellegrino tenker om onsdagens kamp her: 

Ulrik Saltnes under lørdagens kamp mot Jerv. Foto: Kent Even Grundstad
Ulrik Saltnes under lørdagens kamp mot Jerv. Foto: Kent Even Grundstad

– Uforutsigbare angrep

Glimts kaptein og målscorer, Saltnes var også svært blid etter kampen og sender sine gratulasjoner til lagkameraten. 

– Klassisk Pelle. Han scorer tre mål og får et nytt barn i dag. Livet smiler til ham nå. 

Ellers var Saltnes godt fornøyd etter at laget løftet seg etter fadesen mot Linfield i midtuka. 

– Ja, det er hakket bedre enn forrige gang. Fint å se man lykkes med det man mislykkes med mot Linfield. Vi går ut med bra energinivå, gjenvinning og i jagespilelt er vi flinkere å bruke indreløpere og spiss oftere og da får vi mer dynamisk og uforutsigbart angrep som gjør seg gjeldene i dag.

Scoringen til Ulrik Saltnes var et mesterstykke av Bodø/Glimt. Selv husker han ikke målet i detaljer. 

– Jeg ser ikke helt spillet er i forkant , men vi vender spillet som alltid er lurt, så vekter Brice (Wembangomo jour. anm.) veldig bra ballen til meg, så var det bare å Vegard Moberg-skli ballen inn i mål, sier Saltnes. Kanskje var dette starten for en helt ny fotballreferanse.

Annonse fra Eliteserien: