Bli med bak kulissene i Roma

Forrige uke la Bodø/Glimt ut på sin aller største reise noen sinne, og nå kan du være med på turen.

Annonse:

Det ble en opplevelse for livet for alle som var en del av Bodø/Glimts reise til den italienske hovedstaden i forrige uke. I tillegg til å ta med seg ett velfortjent poeng etter en meget sterk prestasjon på en uhyre tøff bortebane tar også klubben med seg minner for historiebøkene hjem til Bodø. 

Over 1500 helgule, helfrelste Glimt-supportere tok turen til Roma i forbindelse med kampen. Et bortefelt som fortsatt gir gåsehud og frysninger når vi tenker på det. Romas gater var farget i solens farge og nordnorske sangrøster runget som et gladiatorbrøl gjennom Colloseum og de trange romerske smugene. 

Samtidig som J-feltet og alle andre supportere varmet opp sangstemmen, spiste pasta carbonara og lesket seg i lokalt brygg la Bodø/Glimts spillere, trenere og støtteapparat ned en betydelig innsats i forberedelsene inn mot den viktige kampen i toppen av gruppe C i UEFA Conference League. 

Blant Glims støtteapparat trasket SL media med sitt videokamera. For klubben var denne reisen en viktig begivenhet, et lite bevis og gulrot for flere års knallhard jobbing. AS Roma på ærverdige Stadio Olimpico er en av flere premier, og en opplevelse for historiebøkene. Noe sånt kunne vi ikke la være å dokumentere. 

Derfor har vi klippet ned tre dager med forberedelser, hard jobbing, eufori, sang, dans og jubel til en 12 minutters dokumentarfilm. Du har altså muligheten til å ta del i både supportermiljøet, spillergruppa og alt som foregikk blant og rundt Glimts eventyrlige Roma-reise. 

Sett deg ned og gjør klar gåsehuden. Snurr film! 

Annonse fra Eliteserien: