Bli med når Glimt sikrer gruppespill

Hvor er du når Glimt sikrer gruppespill i Europa?

Annonse:

Torsdag kveld neste uke kan bli historisk. Glimt har et okei utgangspunkt fra bortekampen i Litauen og vil med seier på hjemmebane sikre klubbens første gruppespill i Europa. 

Kampen i Litauen er historie, men resultatet følger oss inn mot neste kamp. En sent utlikning fra hjemmelaget førte til 2-2 og store muligheter for avansement i Bodø førstkommende torsdag. 

Sjansene for gruppespill er store, og de vil være enda større om nettopp du er til stede og heier hjemmelaget frem. Bare les hva Knutsen sa etter hjemmekampen mot Prishtina forrige uke:

– Det blir grådig avgjørende for oss, så vi må bare rette en hjertelig takk for at de møter opp og støtter oss.

Slik blir billettsalget

Vi har fått mange spørsmål om billetter til returoppgjøret allerede, og det er vi veldig glade for. Derfor gir vi dere en liten gjennomgang av hvordan dette kommer til å foregå.

Sesongkortinnehavere har førsterett på kjøp av billetter til kampene våre i Europa og vil mellom klokken 14:00 og 15:00 fredag (20. august) få tilsendt sine koder på epost. Disse kodene benyttes for å hente ut sine billetter i TicketCo. PS! Sesongkortinnehavere må betale for billettene i Europa. 

Det øvrige billettsalget starter søndag kveld. Det vil si at når du er kommet trygt hjem fra kampen mot Kristiansund søndag kveld kan du slenge deg rett ned i godstolen, og kjøpe billetter til neste kamp via din mobiltelefon. Vi vil komme tilbake til eksakt tidspunkt senere. 

Et par ting du må tenke på: 

  • Du må ha grønt koronapass til denne kampen. Vi kommer tilbake med lenke for timebestilling av test, dersom du trenger det. 
  • Billettkodene til sesongkortholdere vil være gyldig selv etter de 24 timene har gått ut. 

Grønt koronapass

Det er som nevnt krav om grønt koronapass til kampen mot Zalgiris. Vi håper og tror at de aller fleste allerede har grønt koronapass. Her er kravene for grønt pass. 

  • Du har negativ test tidligst 24 timer før kampstart. (Vi spanderer testen)
  • Du har fått påvist koronaviruset de siste seks måndene. 
  • Du har fått første dose vaksine for tre uker eller mer siden.
  • Sjekk din side på helsenorge.no om koronasertifikatet er grønt. 

Det blir sannsynligvis testing på Aspmyra stadion før kampstart, men dette er ikke helt bekreftet enda. Testen er gratis, men man må reservere time. Vi kommer tilbake med info om dette. 

Jeg har barn, må de teste seg? 

Med de retningslinjene vi har fått fra myndighetene må alle som ikke har grønt koronasertifikat teste seg. Dette gjelder også barn, som ikke har hatt covid-19 de siste seks måndene. 

FK Bodø/Glimt vil i løpet av uken komme tilbake til hvor og når test av publikum vil foregå. 

Hvordan bruker jeg mitt grønne koronasertifikat? 

Det er flere måter man kan benytte koronasertifikatet. Her er noen forslag: 

  • Logg inn på din side på helsenorge.no med BankID før du skal inn på stadion og vis den ved inngangen. 
  • Logg inn på helsenorge.no tidligere på dagen og ta skjermdump av ditt grønne koronasertifikat (husk å få med QR-koden) med mobilen. Da ligger den under bilder, og du slipper å logge på helsenorge.no med BankID ved inngangen på stadion. 
Annonse fra Eliteserien: