Bli med på afterparty med Glimt og SNN etter cupfinalen

Glimt og Sparebank 1 Nord-Norge inviterer til afterparty i Glimt-teltet etter cupfinalen. Kjøp billetter her!

Annonse:

Etter cupfinalen mot Molde ønsker Glimt og Sparebank 1 Nord-Norge velkommen til afterparty i Glimt-teltet på Youngstorget. 

Glimt-teltet vil fungere som "basen" til Glimt-supporterne gjennom hele cupfinalehelgen. Det er også her årets cupfinaleshow arrangeres kvelden før kvelden. Mer info om cupfinaleshowet og billetter til cupfinaleshowet finner du HER

Afterparty med Glimt og SNN åpner dørene klokken 18:00, lørdag 9. desember. Arrangementet har 18 års aldersgrense. Det betyr at ingen barn slipper inn i Glimt-teltet etter kl. 18 på lørdag. Merk at teltet er åpent for alle før kampen. 

Det er ventet store folkemengder som skal komme seg fra Ullevaal Stadion, inn på t-banen og andre fremkomstmidler, og videre til Glimt-teltet etter kampen. For å lette på trykket ut fra stadion og inn til byen er vi pålagt å selge billetter til dette arrangementet.

Billettene selges for 100,- eks. billettavgift. Vi minner om at vi har presset prisen så lavt som vi overhodet har fått til gjennom hele helgen. Glimt skal ikke sitte igjen med overskudd etter festen. Et eventuelt overskudd vil deles likt og doneres til Nordland Solidaritetsfond og Kirkens Bymisjon.

I tillegg til salg av mat og drikke vil det også bli livemusikk hele kvelden.

Billetter til Afterparty med Glimt og Sparebank 1 Nord-Norge kan du kjøpe HER (Linken aktiveres kl. 18:00, 5. desember).

 

 

Annonse fra Eliteserien: