Bli med på gullfest i Stormen

Bli med på gullfest i Stormen konserthus

Annonse:

Torsdag kveld var Bodø/Glimts spillere, frivillige og øvrige ansatte samlet til show og feiring i Stormen konserthus.

Når sesongen omsider er over ønsker vi at du skal få ta del i feiringen, sammen med oss. Derfor legger vi ut hele konserten her på våre nettsider, blant annet, lørdag klokken 20:30. 

Len deg tilbake og nyt kvelden: 

 

Det er Bodø kommune som står for produksjonen av sendingen. 

Glimt-spillerne mottar lørdag sine gullmedaljer, etter kampen mot Viking på Aspmyra i siste serierunde. Senere samme kveld kan publikum ta del i den store Glimt-festen fra Stormen.

- Dette er den offisielle markeringen av seriemesterskapet. Opptaket ble gjort i Stormen konserthus torsdag, men sendingen er lørdag kveld etter at Glimt har mottatt gullmedaljene, sier kommunikasjonssjef Tord Berthinussen i Bodø kommune som har regien for sendingen.

Arrangementet er et samarbeid mellom FK Bodø/Glimt og Stormen konserthus. 

Sendingen er på cirka én time og på scenen i Stormen står blant andre bandet ISÁK (med Ella Marie Hætta Isaksen), Min Trio, Kristian Kristensen og ikke minst Halvdan Sivertsen med band.

Konferansier er Erlend Osnes og sportsjournalist i Avisa Nordland Freddy Toresen er intervjuer.

- Dette er en viktig begivenhet i Bodø, Nord-Norge og landet, og vi er glade for å være med å hedre Glimt. På grunn av pandemien og smittevern så var selve arrangement i Stormen et lukket arrangement. Hadde det ikke vært for koronaen så ville dette ha vært et helt annet arrangement, kanskje utendørs, og for hele folket. Derfor er det viktig for oss å kunne legge denne sendingen åpent og tilgjengelig, sier Tord Berthinussen.

Det er Tor-Arne Aga, styremedlem i FK Bodø/Glimt, enig i.

- Dette er en fin markering og sesongavslutning, og en ekstra julegave fra FK Bodø/Glimt og samarbeidspartnerne til folket. Nå er det dessverre ikke mulig å samle et stort publikum, men vi er glade for å få denne sendingen fra Stormen konserthus ut til folket – med underholdning og tilbakeblikk på jubelsesongen, sier Aga.

- Vi har vært en gruppe fra Glimt og kommunen som har jobbet med både den impulsive feiringen, men også denne offisielle feiringen. Jeg ønsker å takke alle parter som har bidratt til å få dette til, sier Tor-Arne Aga.

Annonse fra Eliteserien: