Bli med på sommerfotball

FK Bodø/Glimt og Breivika Utvikling inviterer til Molobyen ActionNow sommerfotball!

Annonse:

- Dette blir moro, forteller administrator i Glimts barne- og ungdomsfotball, Beathe Falch. 

To timer, hver onsdag og fredag, fra 1. juli til 14. august, arrangerer FK Bodø/Glimt og Breivika Utvikling "Molobyen ActionNow sommerfotball". 

- Det er et gratis tilbud for alle gutter og jenter mellom 13 og 16 år som liker fotball. Da vi ikke kunne arrangere Løvold ActionNow-cup grunnet korona, heiv vi oss rundt for å kunne tilby noe fotballaktivitet i sommer, legger Falch til. 

ActionNow

- Dette er perfekt timing for ActionNow, bokstavelig talt! Det å kunne «hive seg rundt» å være med å bidra til positiv aktivitet for barn og unge etter en veldig spesiell og annerledes vår gir menig. Det samme gjør det å samarbeide med Bodø/Glimt rundt ActionNow begrepet. Det er helt i tråd med våre målsetninger, nemlig en bærekraftig utvikling, sier Ellisiv Løvold i Løvold Solutions.

- Vi ønsker samtidig at folk skal bli kjent med planene for Molobyen, og ta i bruk det helt ferske navnet på denne nye bydelen som blir en forlengelse av sentrum. Dette området er tidligere definert som Utviklingsområde vest. Molobyen er mye hyggeligere, fortsetter Løvold på vegne av Breivika Utvikling Bodø og Moloveien.

Fotballaktivitet igjen

- Dette har vært et ganske spesielt halvår også de som spiller fotball, med avlyste treninger, kamper og turneringer. Mange av de i dennne alderen pleier å være på sommerturneringer, men sånn blir det ikke i år, derfor håper vi at dette tilbudet kan være et positivt alternativ for de som liker å spille fotball, forteller Falch.  

Ved hjelp fra ni instruktører; Lars Jensen, trenerveileder i barne- og ungdomsdfotballen, Jesper Jensen, spiller på B-laget, Marius Berg, Alex Jensen, keepertrener i Glimt-akademiet, Lars-Christian Berg-Hanssen, Linn Christin Søtorp og Dænny Diaz Terlecki fra Glimtvis, i tillegg til Ørjan Berg og Beathe Falch lover Glimt en morsom og lærerik sommerfotball. 

- Det er førstemann til mølla-prinsippet, men vi håper selvfølgelig å få plass til alle som vil være med. Påmeldigen skjer på nett, og du finner mer informasjon og påmelding

her.

Annonse fra Eliteserien: