Bli med til Poznan! Kjøp billetter her

Nå kan du sikre deg billett på bortefeltet i Polen

Annonse:

Torsdag 23. februar spiller Bodø/Glimt returoppgjøret i UEFA Europa Conference League mot den polske seriemesteren, Lech Poznan. 

Allerede er det mange Glimt-supportere som har booket fly og hotell til den polske byen for å følge de helgule på nok et Europa-eventyr. 

Billetter til kampen er det naturligvis også mulig å få tak i. Nedenfor finner du informasjon om hvordan du skaffer deg billett til oppgjøret. 

Slik gjør du

Husk å lese alt, da det er mye viktig informasjon her

For å gjennomføre billettkjøpet anbefaler vi at du bruker en nettleser som støtter direkteoversetting av tekst. For eksempel Google Chrome.

Vi åpner billettsalget tirsdag 7. februar klokken 12:00.

Steg 1: Opprette bruker

For å kjøpe billett må du opprette en bruker hos den polske billettleverandøren. For å kunne gjøre det må du legge til et ID-nummer. 

Dette kan være passnummer, personnummer og liknende. 

Deretter mottar du en epost med en lenke du må klikke på for å verifisere brukeren din. 

Klikk på denne lenken for å opprette bruker

Steg 2: Kjøp billetter

Når brukeren din er verifisert kan du kjøpe billetter ved å klikke på lenken nedenfor. Det er anbefalt at alle i reisefølget går gjennom samme prossess og kjøper sine egne billetter, da informasjonen på billetten skal stemme overens med informasjonen i IDen din. 

Husk å ta med ID på stadion.

Bortelfetene er T2, S2 R2 og P2. Det er sagt at vi har muligheten til å utvide, dersom vi har behov for det. 

Etter at du har gjennomført kjøpet må du printe ut billetten din for å komme inn på stadion. Dette er et krav fra Lech Poznan, og man vil ikke slippe inn med billetten kun på mobil, er beskjeden vi har fått. Billetten skal printes på et A4-ark. 

Lenken nedenfor er den eneste muligheten til å få tilgang til bortefeltet:

Kjøp billetter her (husk å opprette bruker først)

 

Annonse fra Eliteserien: