Bortekampen i London: Billettsalget starter på fredag

Sammen skal vi farge London i den vakreste fargen. Her er alt du trenger å vite om billettsalget til Arsenal-kampen.

Annonse:

Om drøye to uker skal våre helgule helter spille en svært interessant kamp på bortebane mot serielederen i Premier League. Arsenal-kampen i London er en av de mest populære kampene Glimt noen sinne har spilt, og helt siden trekningen for en måneds tid siden har det vært stor interesse og etterspørsel etter billetter til kampen. 

Endelig har vi informasjon å komme med. De fysiske billettene kom til vårt kontor i Bodø forrige uke, og førstkommende fredag starter vi salget. 

På samme måte som i Eindhoven og Glasgow må du bytte din TicketCo-billett i en fysisk billett. La oss gå gjennom dette nå. 

Når og hvor kan jeg kjøpe billetter?

Billettsalget starter fredag 23. september klokken 16:00. Billettene kjøpes gjennom glimt.no. Vi kommer til å legge ut lenke for billettkjøp på våre nettsider klokken 15:00 på fredag. 

VIKTIG! Fordi vi må levere tilbake billetter som ikke blir solgt vil vi måtte sette en tidsfrist for kjøp av billetter. Den absolutte siste frist for å kjøpe billetter til kampen er torsdag 29. september klokken 12:00. 

Hvordan henter jeg min billett?

Når du har bestilt billetten din via TicketCo vil du motta et bevis på at du har kjøpt billett, men dette er IKKE din kampbillett. Det er svært viktig å huske på. Du må bytte TicketCo-billetten din i en fysisk kampbillett. 

For å gjøre det har du to alternativer. Bodø eller London. 

Vi vil oppfordre flest mulig til å bytte billetten før avreise til London da vi venter mange reisende supportere til den engelske hovedstaden. 

Neste helg vil vi holde billettluka på Aspmyra åpen for de som vil bytte sine billetter før avreise. Billettluka er like utenfor Glimt-shop og vil holde åpen lørdag og søndag (se oversikt nedenfor).

De som ikke har anledning til å hente i Bodø kan hente utenfor Arsenal stadion (Emirates, som stadion heter utenom UEFA-turneringer) i London dagen før kamp og på kampdag. 

Når og hvor kan jeg hente billetten min?

1. oktober  – Billettluka utenfor Stadion (Glimtbutikk side) – 12:00 – 18:00

2. oktober – Billettluka utenfor Stadion (Glimtbutikk side) – 12:00 – 18:00

5. oktober – The ‘Highbury House’ billettluke på Arsenal stadion (Emirates) – 12:00 – 16:00* (lokal tid)

6. oktober – The ‘Highbury House’ billettluke på Arsenal stadion (Emirates) – 16:00 – 19:30* (lokal tid)

*Se bilde av billettluka helt nederst i artikkelen

Dersom du kommer senere enn 20:00 kampdag vil du ikke lenger kunne hente din billett

image002.jpg
Du ser Highbury House oppe til høyre i dette bildet over stadion.

Jeg vil kjøpe mer enn én billett

Dersom du skal kjøpe mer enn én billett til kampen i London kan du gjøre det i TicketCo. 

Når du kjøper billetter i TicketCo vil du få beskjed om å fylle inn fullt navn til alle som skal ha billett. Det er viktig at du gjør dnet, slik at vi kan gi billettene til rett person når dere kommer for å hente de faktiske billettene. 

For å gjøre det raskt og enkelt bør du ha navnene på de du kjøper for klart når du skal gjennomføre kjøpet i TicketCo. 

Name list.png
Ikke heng deg opp i at det står "PSV" i bildet. Det er et eksempel

Jeg skal hente billett for flere

For noen er det praktisk at andre plukker opp billettene for deg. Det skjønner vi. Dersom du skal hente billettene for andre er det viktig at du tar med beviset for kjøpet fra TicketCo til alle du skal hente billett for. 

image003.jpg
Slik ser billettluka på Arsenal stadion ut.

 

Annonse fra Eliteserien: