Botheim blir Bodø/Glimt-spiss

Erik Botheim har signert for Bodø/Glimt.

Annonse:

Den 21 år gamle spissen signerte i dag en kontrakt som strekker seg ut 2022-sesongen. Erik Botheim har de siste sesongene spilt for Rosenborg, men var på utlån hos Stabæk i 2020. Nå venter den gule drakta for spisstalentet. 

– Det føles helt vanvittig deilig. Jeg er veldig glad for at vi ble enige, så nå er det bare å begynne å jobbe hardt og lære meg hvordan Kjetil (Knutsen) vil at jeg skal spille, sier Botheim like etter at streken var satt på kontrakten som binder han til klubben i to år. 

Erik Botheim er klar for to sesonger i den helgule glimtdraka.
Erik Botheim er klar for to sesonger i den helgule glimtdraka.

Botheim deltok på dagens trening med Bodø/Glimt, og fikk kjenne på nivået allerede før han ble bekreftet klar for sin nye klubb. 

– Jeg gleder meg til å bli kjent med kulturen, byen og lagkameratene mine. Det var gøy å komme i gang med gutta tidligere i dag. 

– Vil utvikle meg som fotballspiller

Ambisjonene for oppholdet i Bodø er klokkeklart for Erik Botheim, som har fire eliteseriescoringer fra tiden i Rosenborg på samvittigheten. 

– Jeg vil utvikle meg som fotballspiller og ikke minst sammen med Bodø/Glimt. Jeg gleder meg rett og slett til å se hvor denne ferden går. 

Bodø/Glimt er regjerende seriemestere og kan også friste med Champions League-kvalifisering til høsten. Det gleder Botheim seg til å være en del av. 

– Glimt har noe veldig spennende på gang her. Det jobbes godt, det ser man på resultatene fra i fjor. Så jeg er veldig glad for at jeg får denne muligheten her. 

Vi ønsker Erik Botheim hjertelig velkommen til Bodø/Glimt. 

Se hele intervjuet med Botheim her: 

 

Annonse fra Eliteserien: