Brede Moe.

Brede Moe blir i Glimt

I dag ble det klart. Brede Moe har forlenget kontrakten med klubben.

Annonse:

Moe kom på lån fra Rosenborg i 2014, og Glimt var såpass fornøyde med forsvarsbautaen at de gjorde lånet permanent året etter. I 2018 forlenget han kontrakte sin til ut 2020. I dag ble det klart at han på nytt har forlenget, og blir i klubben ut 2023.

- Det er en god følelse. Det har vært litt frem og tilbake en stund, derfor er det godt at vi endelig ble feridg med det. Det er en totalpakke som jeg er veldig fornøyd med, forteller en blid Moe etter signeringen. 

- Jeg har tenkt og vurdert frem og tilbake. Til syvende og sist er det ikke jeg som har signert, det er vi i familien. Det føles rett og slett riktig å være her, legger han til. 

Moe forteller at det beste med klubben er menneskene i den. 

- Det er to store grunner, i tillegg til at familien trives her, til at det er så bra i Glimt. Det er først og fremst folkene her som jeg trives veldig godt sammen med med. Absolutt alle av spillere, støtteapparat og resten. Du gleder deg til å komme på jobb, og det er viktig. Et arbeidsmiljø skal være bra. I tillegg blir det jo selvfølgelig enda mer attraktiv å bli når vi gjør det så bra sportslig som det vi gjør nå.

Midstopperen fra Flatanger sier han har utviklet seg de siste årene i Glimt. Han er enda ikke ferdig. 

- Selv om jeg begynner å nærme med tredve år, så føler jeg at jeg har mer å gå på og mer å lære. De sier jo at det er først når du er rundt tretti at du som midstopper er inne i dine beste år. Sånn sett har jeg mine beste år foran meg, forteller han med et smil. 

Nå gleder han seg til hva fremtiden i klubben bringer.

- Det blir virkelig spennende fremover med Glimt. I tillegg når vi har såpass kule utfordinger foran oss sportslig, så er det noe som trigger, sier han. 

Moe har vært ute en stund med en liten skade. Han er nå på bedringens vei

- Det går bedre, jeg trener for fullt sammen med laget nå. Det er fortsatt godt over en uke til neste kamp, så da er jeg forhåpentligvis klar, slår han fast. 

Å komme tilbake fra skade når laget vinner, mener han er enklere.

- Det er verre når vi taper og du føler du kunne ha vært med. Men når vi vinner og vi gjør det så bra, da får jeg mer ro i sjela, og trenger ikke stresse. Da har jeg fokusert på å bli bra, avslutter han.

Annonse fra Eliteserien: