Brød(re)-duell: Hvem lager den beste brødmaten?

Ørjan og Runar elsker å konkurrere. Nå blir til og med brødmat en konkurranse. Se video.

Annonse:

Det er lunsjtid igjen. Du har glemt å kjøpe inn brød og pålegg til lunsjen. Det tomme kjøleskapet håner deg. Inspirasjonen svikter. Du setter din lit til Glimt-BRØDrene Ørjan og Runar Berg. De innfrir. (Se video lenger ned i saken)

Sammen med Coop Nordland har Glimt nemlig lansert et nytt og næringsrikt brød som er produsert på Fauske!

– Nå kan du spise godt og samtidig støtte Bodø/Glimt! Med ny oppskrift er Glimt-brødet både saftig, grovt og sunt – og godt. På toppen av å få en solid start på dagen, får Bodø/Glimt en del av inntekten for hvert brød som blir kjøpt. Ferskt og kortreist brød fra Goman Bakeriet på Fauske, akkurat når du ønsker, sier Lars Jakob Hegge, Organisasjonskonsulent i Coop Nordland SA.

En løsning på lunsjproblematikken

Brød(ene) Ørjan og Runar ønsker å komme med sine tips til hvordan du kan lage den ideelle brødskiva. Se Glimt-legendene briljere på Aspmyras eget kjøkken under!

Støtte til Glimt og Barnekreftforeninga

For hvert Glimt-brød du kjøper, støtter du klubben med to kroner, hvorav ei krone av disse går til barne- og ungdomsavdelingen i Glimt. I tillegg har Glimt også sammen med Coop Nordland valgt ut en organisasjon som mottar ei krone per solgte brød. Der falt valget på Glimts langvarige samarbeidspartner Barnekreftforeninga. Les mer om deres arbeid i Nordland her. Totalt blir det altså tre kroner som går til gode formål!

– Endelig er Glimt-brødet tilbake! Etter godt samarbeid med Coop Nordland gjennom året, fås det nå på alle Coop-butikkene i hele Nordland, og vi har fått gode tilbakemeldinger på det siden det kom ut i butikkene igjen, sier salgs- og markedsmedarbeider Runar Berg, og legger til at han i tillegg synes brødet er veldig godt.

Flere tips fra Glimt

Klør du etter flere brød-relaterte tips? Vi deler tips og triks til den beste skiva fra folk i klubben. Allerede har småbarnsfar Brøde Moe (pun intended) smurt matpakke. Følg med i våre kanaler utover høsten for flere tips!

Annonse fra Eliteserien: