Brunstad Fet etter CL-exiten: – Det ga mersmak

Resultatet ble ikke som Glimt hadde ønsket i Warszawa, men de helgule gir ikke opp drømmen om Europa.

Annonse:

Med et 2-3-tap som utgangspunkt før returoppgjøret i den polske hovedstaden var det klart at Glimt måtte ut på gressmatta til Legia Warszawa å angripe. Seier ville gi avansement eller ekstraomganger. 

Det var Bodø/Glimt som styrte kampen og etter 33 minutter var Erik Botheim uhyre nært å sende Glimt til himmels. Dessverre var det ballen som dro den veien da spissen ikke fikk til en skikkelig avslutning og ballen fløy over tverrliggeren. 

I stedet kontret hjemmelaget inn 1-0-scoringen noen minutter senere og like før slutt fastsatte de resultatet til 2-0. Dermed endte det hele med 5-2-tap sammenlagt for den polske seriemesteren. 

– Det var gøy

Til tross for tap var flere av de helgule fornøyd med prestasjonen i Polen og for Sondre Brunstad Fet var det et godt møte med smekkfulle tribuner igjen. 

– Det var gøy å spille foran såpass mange tilskuere igjen. Det er disse kampene som er gøy å spille, det ga virkelig mersmak, sier han til glimt.no på spillerhotellet etter middag sent onsdag kveld. 

_DSC5144KentEvenGrundstadFoto.jpg
Det var et vanvittig liv fra de drøyt 20.000 hjemmesupporterne som hadde møtt opp på stadion. Foto: Kent Even Grundstad

Tap for Legia betyr at Glimt ikke får spille mer Champions League i 2021, men laget får en ny sjanse i Europa allerede neste uke når turen går til Island i Conference League. 

– Vi får heldigvis snart en ny sjanse i Europa, men det er lørdag som ligger fremst i pannebrasken nå. Det blir en viktig kamp, sier han og tenker på Eliteserie-oppgjøret mot Sarpsborg 08 førstkommende lørdag. 

Marginer i mot

Det var voldsomt varmt på stadion i Warszawa denne onsdag kvelden. Høy temperatur var det også på tribunen. Drøyt 20.000 tilskuere slapp innenfor stadionportene og bidro til et voldsomt liv. 

– Det ga meg bare mer energi. De andre jeg har snakka med sa også at det ga mer energi enn det tappa. De lagde virkelig bra liv, forsikrer midtbanespilleren. 

På pressekonferansen etter kampen kunne både Kjetil Knutsen og Patrick Berg fortelle at de var godt fornøyd med prestasjonen til laget i kveld. Det er Brunstad Fet også. 

– Prestasjonen vår er ganske god i dag. Vi har muligheten til å score, men makter det ikke. Det var rett og slett litt marginer i mot i dag, avslutter han før han tar heisen opp og finner senga før en lang reise mot Sarpsborg starter i morgen tidlig. 

_DSC5066KentEvenGrundstadFoto.jpg
High five: Brunstad Fet og Pernambuco gir hverandre fem under oppgjøret mot Legia Warszawa onsdag kveld. Foto: Kent Even Grundstad

 

Annonse fra Eliteserien: