Bursdagsbarnet senket gamle lagkamerater: – Målene er bonus

Annonse:

Det var nesten skrevet i stjernene på forhånd.

– Drittsekk! 

Det sa Amahl Pellegrino til Sondre Sørli i den siste episoden av podkasten 4-3-3 da han hørte at Sørli scoret mot KBK på bortebane i fjor. Naturligvis med glimt i øyet. Lørdag kveld var det Pellegrinos tur til å senke sine gamle lagkamerater på sin gamle hjemmebane. Og det hele to ganger. På sin egen bursdag. 

– I dag er det mest gledelige hvordan vi opptrer som lag. Målene er bare en bonus, men det var gøy å spille her. Jeg synes vi er gode i store deler av kampen i dag, oppsummerer han etter kampslutt. 

Glimt vant 2-0 mot KBK lørdag kveld. 

– Vi har jobba knallhardt

Etter én uke i Danmark har Glimt lagt ned en solid jobb på treningsfeltet. Det ga full uttelling i lørdagens kamp mot Kristiansund. 

– Vi har jobba knallhardt i Danmark. Det er nok grunnen til at det flyter så godt i dag. Vi har vært harde på hva vi skal forbedre og hva vi ikke har vært gode nok på tidligere i år.  Det er gøy å få det ut i kamp, og nå må vi fortsette det harde arbeidet på feltet.

Se hele intervjuet med Pellegrino her: 

I tillegg til fine treninger i Danmark har også spillerne hatt en fortjent ferie og noen fine dager sammen. Det har gitt en etterlengtet boost i spillergruppa.

– Det er mye større energi og mer glede enn tidligere. Gutta jobber knallhardt for hverandre. Vi er gode i gjenvinningen i dag. Vi gjør det vanskelig for dem, så nå må vi få det til å vare i 90 minutter i stedet for 70, avslutter bursdagsbarnet, som skal feire 32-årsdagen, målene og seierene ved å ...

– Dra ned på hotellet og legge beina høyt. 

Se scoringene til "Pelle" her: 


Ikke overrasket, men glad

Kaptein Ulrik Saltnes er enig med målscoreren i at både energi og flyt var tilbake i kveld. 

– Dette var mer solid enn på lenge. Jeg synes forsvaret er gode på frispill, angrepet var gode på et samlet press. Da får vi mer kontroll og fremstår med mer energi. Vi kan bli bedre på å kontrollere kampen, men alt i alt mye positivt, oppsummerer lysluggen. 

Selv om mye var bra og Glimt vant kampen fortjent var det mye rom og flere muligheter til å øke ledelsen. Slurv og upresise pasninger får skylden for at presset mot KBKs mål ikke ble enda større. 

– Vi har litt å gå på, vi må kontrollere kampen mer, særlig når vi leder. Presisjon og tempo henger sammen, så derfor må vi  lese bedre når vi skal roe ned og ikke. 

– Er du overrasket over at det fløyt såpass godt i dag? 

– Jeg var veldig sikker på at det skulle flyte i dag. Jeg er ikke overrasket, men glad. 

Annonse fra Eliteserien: