Comeback-Glimt i høstregnet på Aspmyra

Glimt klarte å snu kampen og scorer fire mål i andre omgang.

Annonse:

En god andre omgang med fire mål ender til slutt med 4-1 seier over et Sandefjord i poengnød. Dette er Glimt sin første seier på hjemmebane siden Odd gjestet Aspmyra i august.

- Vi har slitt over tid med Sandefjord. De har mye likheter i måten å tenke og spille fotball på. I dag er vi ikke gode nok til å straffe svakhetene deres og vi blir rotløse. Prestasjonen i første omgang er svak. Gruppen hever seg betraktelig i andreomgang og prestasjonen er på et helt annet nivå forteller trener Knutsen til glimt.no etter kampen.

- Vinner andre omgang 4-0

Knutsen forteller om grepene som blir gjort i pausen:

Vi ofrer jo to spillere, det kunne egentlig vært hvem som helst, men vi velger å sette inn spillere som har forståelse av hva Glimt skal være. Det går også mye i kroppsspråk, hurtighet, gjenvinningspill og liknende,  det synes jeg de leverer på i andreomgang.

Ulrik Saltnes kommer inn i andre omgang og blir byttet ut i samme omgang, det er snakk om en føling av strekk så uten å ta noen sjanser så ble Saltnes tatt av. Ingen dramatikk rundt byttet, ønsker ikke ta noen sjanser før stormøtet mot Arsenal førstkommende torsdag.

Se hele intervjuet med Kjetil Knutsen her:

Vetlesen i scoringsform

- Den første er et veldig godt skudd fra Pelle, så da er jeg på returen og setter den via en Sandefjord-spiller. Det var en veldig god følelse, sier en søkkvåt Vetlesen i mixed-zone etter kampen.

Tomålsscorer Vetlesen forteller videre at pausepraten var behersket og rolig. Vi fikk pratet godt ut og rettet opp slik at andre omgang ble mye bedre.

Hør hele intervjuet her og få med deg hva Vetlesen sier blir viktig inn mot kampen på torsdag mot Arsenal.

Deilig 4-1 seier mot Sandefjord, nå er det Arsenal på torsdag som gjelder. Det gledes.

 

Annonse fra Eliteserien: