Gratis inngang for alle barn på Coop Familietribune

Endelig er Coops Familietribune tilbake på Aspmyra!

Annonse:

Etter 1,5 år uten Coop Familietribune er ventetiden endelig over. Det betyr at "alle" barn under 16 igjen er velkommen tilbake på Aspmyra uten å møtte betale inngangsbilletter. 

På grunn av korona har altså familietribunen ikke vært åpen siden høsten 2019, men nå ønsker vi barn velkommen tilbake på stadion. Som i 2019 er de tre nederste radene på E-feltet holdt av til barn under 16 år. Disse billettene hentes ut i billettluka på Aspmyra på kampdag. Det er i alt 150 billetter, så det er førstemann til mølla som gjelder. 

I tillegg er også rad 4 og 5 på E-feltet "free seating" som betyr at foreldre som kjøper billetter på disse radene kan sette seg sammen med barna sine når de kommer på stadion på kamp. Disse billettene kan enten kjøpes på nett i forkant, eller i billettluka på kampdag. 

OPPDATERING: Felt 4 og 5 har vært sperret av i helgen etter en misforståelse internt. Vi har nå åpnet felt 5 for salg. Felt 4 åpner når felt 5 er fullt. Dette for å unngå at andre enn barnefamilier kjøper disse billettene. 

PS! Familietribune-tilbudet gjelder ikke i kampene i Europa. 

Annonse fra Eliteserien: