Daniel Berntsen trener på Aspmyra samme dag som han fikk kontrakt.

Daniel er tilbake i Glimt: – Jeg skal nyte hver dag

Daniel Berntsen er klar for Bodø/Glimt igjen.

Annonse:

Onsdag ble det klart at Daniel Berntsen er tilbake i helgult. Han har de siste årene vært ansatt som trener i akademiet, men nå tar han steget opp til A-laget igjen. 

Samme dag var Berntsen gjest i Bodø/Glimt-podkasten 4-3-3, der han forteller om sin nye tilværelse i Glimt. Du kan høre episoden der du hører podkast eller se den i sin helhet i videovinduet nedenfor: 

Vil gjøre sitt beste

– Det er en kul situasjon som jeg bare tenker å nyte og gjøre det beste ut av, så får vi se hvor det ender opp. Vi har blitt enige om en situasjon, så tar vi det litt derfra og som vi går, sier Daniel Berntsen i podkasten. 

De siste månedene har 31-åringen trent med A-laget på formiddagen og gjennomført sin jobb som trener i akademiet utenom. Nå blir han et fast medlem av A-stallen de neste månedene. 

– Min forventning er å gjøre mitt beste, utvikle meg først og fremst som spiller, men også som trener. Det er et annet perspektiv i det og, for jeg kan lære mye med tanke på den trenerbiten. 

– Så handler det om å nyte hver dag og få lov til å være en del av et toppidrettsmiljø uten de følelsene jeg kjente på da jeg var aktiv tidligere, det har vært ganske givende, sier Berntsen. 

Daniel Berntsen har imponert på trening. Her er han i duell med Villads Nielsen ute på gresset på Aspmyra stadon.
Daniel Berntsen har imponert på trening.

– En drøm

Bodøværingen ga seg på toppnivå etter 2021-sesongen med Tromsø. Før den tid var han innom både Rosenborg, Djurgården og Vålerenga. Nå venter nok et opphold i Glimt. 

På spørsmål om han hadde sett for seg dette, sier han: 

– Man har alltid en drøm, men etter hvert som man har blitt eldre, så handler det mer om å gjøre sitt beste dag til dag, så får man som fortjent til slutt. Nå er det et lite eventyr, så får vi se hvor lenge det varer. 

Se resten av intervjuet med Berntsen i videovinduet over. I podkasten hører man også fra Fredrik André Bjørkan, Fredrik Sjøvold og Kjetil Knutsen.

Annonse fra Eliteserien: