- De har behandlet meg veldig bra

Olivier Sigurjonsson har trent med Glimt i over en uke og har blitt godt tatt imot. Nå gleder han seg til å spille kamp på Aspmyra.

Det har gått i ett siden islandske Oliver Sigurjonsson signerte for Glimt i forrige uke. Han ble ikke med da Glimt stakk av med alle poengene fra Mjøndalen i helgen, men nå er islendingen klar for å vise seg frem for sine egne fans. 

- Jeg gleder meg veldig til å spille på Aspmyra. Vi har en god sjanse til å vinne og spille en god kamp, sier han. 

Hva er dine ønsker for kampen?

- Jeg håper selvsagt at vi vinner, det er førsteprioritet. I tillegg så vil jeg gjerne spille og vise supporterne at jeg kan spille fotball, smiler han. 

- De sjekker deg ut de første dagene

Å være ny i både klubb og land, kan være utfordrende. Sigurjonsson føler han har blitt tatt godt imot av sine nye lagkamerater. 

- De to-tre første treningene sjekker de andre spillerne deg ut. Både hvordan du er som person og hvor god du er til å spille, men etter det har de vært veldig greie. Det er flere som vet hvordan det er å være ny i klubben. De har behandlet meg veldig godt. Det er mange fine folk her, sier han. 

Annonse:

For Sigurjonsson som kom til Glimt fra den islandske klubben Breidablikk har det hele blitt et godt møte med norsk fotball. 

- Det er bra tempo og mange vinnerskaller her. Vi går inn i alle kamper for å vinne, sier han. 


Annonse fra Eliteserien: