Debuterte med hat trick: – Tusen takk

Amahl Pellegrino ble den store helten på Aspmyra søndag kveld. Han sørget for tre fortjente poeng til Bodø-laget.

Annonse:

De fleste hadde allerede store forventninger til Glimts nyeste signering i forkant av møtet med gamleklubben Kristiansund. Laget fra Bacalao-byen på Vestlandet var i storform og lå som lag nummer tre på Eliteserie-tabellen. 

Men i Bodø ble de noen hakk for små, og det er av sine egne man skal ha det. Amahl Pellegrino, som spilte for KBK i fjor kom inn fra benken i den andre omgangen og 17 (!) minutter senere hadde han scoret sitt første hat trick for Bodø/Glimt.

– Det blir alltid store bilder og overskrifter når man møter gamle lagkamerater, det er kanskje litt rart at det blir tre i dag med tanke på at jeg ikke spiller så mye. Det viser hvor mye som bor i meg og det er godt å være tilbake igjen, sier Pellegrino etter kampslutt. 

Amahl Pellegrino var en populær mann i intervjusonen etter kamp. Foto: Kent Even Grundstad
Amahl Pellegrino var en populær mann i intervjusonen etter kamp. Foto: Kent Even Grundstad

Populær målscorer

For det var mange som ville ha en bit av hat trick-helten etter toppkampen i Bodø. Først inn og sist ut fra intervjuene i mixed sone, men hvert eneste intervju leverte han med et stort smil om munnen. 

– Ja, det føles helt fantastisk. Jeg vil si tusen takk til publikum og gutta, spesielt Patrick Berg som gir meg straffen på det tredje målet. Det var rått å debutere på Aspmyra i dag og fantastisk atmosfære, publikum var outstanding!

Pellegrinos to første scoringer mot gamle lagkamerater var nesten identiske. En "tap in" på en retur på bakerste stolpe var det som skulle til for å sende Glimt i ledelsen, og så doble den. Siste scoringen var fra krittmerket, assistert av Patrick Berg som han nevnte over. 

– Nødt til å være klar

Kampene for de helgule kommer som perler på en snor fremover og allerede torsdag er det en avgjørende og viktig kamp i Europa som venter. 


– Jeg er nødt til å ta alle dager på best mulig måte og egentlig bare få kroppen i gang, sier Pellegrino om torsdagens play off-kamp. 

– Det er tre måneder siden sist jeg spilte fotballkamp så jeg må bare restituere og komme i form kjappest mulig. Nå skjer det ting fortløpende så jeg er nødt til å bli klar!

Annonse fra Eliteserien: