DSC02518

Derfor kler vi på oss fotballdrakten i morgen

Bli med på årets fotballtrøyefredag 3. mai!

Annonse:

Det har ikke noe å si hvilken drakt du har på deg. Ta på deg en Glimt-drakt, en landslagstrøye, Liverpool-drakt, Sortland-drakt eller TIL-drakt om du vil. På fredag vil vi bare se deg i en fotballdrakt. Den kan være ny, gammel, slitt, ubrukt, gul, rød, stor, liten og med eller uten navn og nummer på ryggen. 

Hvorfor? 

Fordi 3. mai er det "FotballtrøyeFredag"! En dag der Barnekreftforeningen inviterer til å bli med i kampen mot barnekreft. Det er en god sak, og en artig måte å markere på. 

Hvordan fungerer det?

Det er veldig enkelt å bidra. Bare gjør én, flere eller alle av følgende alternativer: 

  • Ta på en fotballtrøye – enkelt og greit
  • Vipps 50,– til 705404, eller støtt med valgfritt beløp. Da er du med på laget!
  • Ta et bilde av deg selv og del i sosiale medier for å spre budskapet. Dersom du legger ut på Instagram kan du gjerne tagge @bodoglimt og @bodoglimtkvinner, slik at vi kan dele bildet ditt i våre sosiale medier. 

Tilbud på ALLE Glimt-drakter

3. mai kan du sikre deg en Glimt-drakt til -20% rabatt. Om du kan bevise at du har vippset et beløp til barnekreftforeningen, gir vi deg -20% rabatt på en valgfri Glimt-drakt i Glimt-shopen. Tilbudet gjelder kun i shopen på Aspmyra Stadion 3. mai.

Hjelp! Jeg har ikke fotballdrakt

Dersom du ikke har fotballtrøye finnes det et par muligheter for deg. Du kan jo foreksempel bare lage din egen av en gammel t-skjorte? Det funker det også. 

Du kan også spørre en venn, nabo, kollega eller liknende om å låne. 

Eller så kan du kjøpe deg en Glimt-drakt i shopen vår. Du finner full oversikt over drakter ved å klikke her

Så da gjenstår det bare for oss å glede oss til FotballtrøyeFredag og til å se alle de flotte draktene deres. Ta på drakt, støtt kampen mot barnekreft. 

Annonse fra Eliteserien: