- Det blir en fin utfordring for oss

På søndag reiser Bodø/Glimt sørover for å bryne seg på overraskelseslaget Fredrikstad. Aasmund Bjørkan gleder seg til kamp i plankebyen.

Syv dager etter at Elverum ble slått med kalassifrene 5-0 på Aspmyra, reiser de helgule til Østfold for å prøve å få med seg tre viktige bortepoeng. I forkant av kampen har Glimt lag bak seg en god treningsuke, med både gjennomgang av Elverum-kampen og selvfølgelig også forberedelser til søndagens batalje. 

- Det har vært en fin uke, og det gjorde godt for alle å få den seieren mot Elverum, forteller trener Aasmund Bjørkan til GLIMT-TV, og fortsetter: 

- Denne uka har vi gjort det vi som regel alltid gjør. De første dagene bruker vi til å kvitte oss med kampen som har vært, og få hodene på plass etter helgas oppgjør. Deretter er all fokus rettet mot neste kamp, og vi føler oss sterke og klare før møtet med Fredrikstad på søndag. 

Se hele intervjuet med Aasmund nederst i saken.

Annonse:

Fredrikstad har kommet helskinnet ut av det meget tøffe kampprogrammet i april, og har i likhet med Glimt enda til gode å tape i OBOS-ligaen 2017. De røde og hvite har møtt både Start, Mjøndalen og Sandes Ulf i innledningen, og står med tre uavgjort og tre poeng før Bodø/Glimt kommer på besøk. 

- Vi møter et godt lag på søndag, og det blir en fin utfordring for oss. Fredrikstad er en tradisjonsrik klubb med en stolt historie, og de har hatt fått en god start på årets sesong, fortsetter treneren. 

Vi føler oss sterke og klare før møtet med Fredrikstad

— Aasmund Bjørkan

Utvikling og forbedring er to viktige ting for Aasmund Bjørkan, og også i forkant av denne kampen fokuserer treneren på å ta nye steg slik at laget blir enda bedre.

- Hele laget ønsker å utvikle prestasjonene fra gang til gang, og jeg er overbevist om at om vi klarer å komme opp på vårt maksimale nivå, så har vi noen ferdigheter i laget som de andre klubbene skal slite med i sesongen 2017, smiler han og fortsetter:  

- Vi skal gjøre alt vi kan for å levere en god prestasjon på søndag, og da tror jeg vi har veldig gode muligheter til å få med oss poeng hjem fra Fredrikstad. 


Annonse fra Eliteserien: