Marius Lode under hjemmekampen mot Molde.

- Det er mitt ansvar å få spillerne opp igjen

Det ble tap på hjemmebane mot Molde. Trener Kjetil Knutsen sier laget må finne frem kraften igjen.

Det endte med 0-1 mot Molde på Aspmyra. Treneren oppsummerte kampen slik. 

- Det er litt likt en del andre kamper vi har tapt. Vi gjør mye bra, det er en jevn kamp, kampen vipper. I første omgangen har vi noen veldig store muligheter, men det har vært en tendens til at motstander scorer først på oss og når de gjør det, så føler jeg at vi blir stresset. Da begynner vi å løse situasjoner på andre måter enn det som var planen. Da blir kampen veldig rotet etterpå, fortalte trener Kjetil Knutsen etter kampen. 

Resultatene har uteblitt i det siste. Nå er det en pause på to uker før neste kamp, hvordan skal dere jobbe med å klare å få laget på rett kjør? 

- Spillerene får først noen dager fri. Så handler det om at vi som gruppe står sammen. Nummer én er at vi alle er klar over den situasjonen vi er oppe i, og at det handler om å komme rask på sporet. Det handler om å trene godt, og det handler om å ta læring. Gruppen må stå sammen, og summen av det gjør at vi kan vinne de kampene som skal til for å komme ut av en litt tøff og vanskelig situasjon, og det er kun vi sammen som kan håndtere det. Jeg er leder av den gruppen, og det er mitt ansvar å få spillerne opp igjen. Vi kan ikke gå inn i kampene fulle av frykt, vi må ha tro på det vi holder på med, vi må tro at vi har kraft nok til å vippe disse kampene i vår favør. Det kan vi, det har vi vist mange ganger før. Den kraften må vi finne fram igjen. Også er det gøy å spille kamper som betyr litt, fortsatte Knutsen. 

Se hele intervjuet her: 


Annonse fra Eliteserien: