Disse møter Bodø/Glimt i Spania

Lørdag morgen setter Glimt-laget seg på flyet til spanske Alicante

Annonse:

Etter én uke i kulda ute på kunstgresset på Aspmyra reiser Bodø/Glimts A-lag på treningsleir til Spania for å forberede seg til det viktige oppgjøret mot Celtic om en snau måned. 

For etter å ha kommet seg gjennom gruppespillet i UEFA Europa Conference League i fjor høst skal de helgule spille Play Off for å nå sluttspillet mot den skotske giganten. Første oppgjør finner sted i Glasgow allerede den 17. februar. Derfor er det viktig med maks optimal oppkjøring før kampen. 

Lørdag reiser altså laget til Alicante på den spanske østkysten, en stykke sør for fotballbyen Valencia. Her skal laget trene og leve i de beste forhold for å kunne forberede seg til kampen. I likhet med i fjor vinter blir det perfekte baner, nydelige værforhold og en tilrettelagt treningshverdag for både spillere og støtteapparat. 

Kjetil Knutsen blant palmer på trenigsleir i Spania mars 2021.JPG
Kjetil Knutsen tar med seg solbrillene og spillerne sine til Spania denne uken. Foto: Niklas Aune Johnsen

Vi følger oppholdet

For at alle som er igjen i Norge skal få med seg hva som skjer i ukene frem mot den spennende kampen mot Celtic sender også Glimt sin innholdsprodusent ned til Spania. Dermed kan du vente deg både podkaster, videoer og bilder i sosiale medier. I tillegg til intervjuer med trenere og spillere fra treningshverdagen. 

Det blir også full dekning av treningskampene Glimt skal spille i Spania. Se fulloversikt over kampene lenger ned. 

PS! Den første uka er derimot ikke innholdsprodusenten vår på plass på treningsleiren enda. Derfor blir det litt stillere i våre kanaler den første uka, men vi skal sørge for å få lagt ut litt bilder underveis likevel. I tillegg blir det også enkel dekning av kampen mot Dynamo Kiev torsdag 27. januar. 

Sondre Brunstad Fet er fotograf på treningsleir i Spania i 2021.JPG
Sondre Brunstad Fet viste at også spillerne kan ta på seg jobben som fotograf under fjorårets treningsleir. Foto: Niklas Aune Johnsen

Disse kampene spiller Glimt

I løpet av oppholdet skal Glimt spille tre treningskamper på den spanske solkysten. Alle kampene kringkastes av Avisa Nordland og Direktesport. I tillegg til at du får innhold i våre kanaler og på glimt.no. 

Her er en oversikt over kampene som spilles i Spania:

Bodø/GlimtDynamo KievTorsdag 27. januar11:00La Finca
Bodø/GlimtAarhusTorsdag 3. februar18:00Pientar Arena
Bodø/GlimtElfsborgTorsdag 10. februar18:00Pientar Arena

17. og 24. februar venter Celtic i Conference League, og etter det er det Aalesund som venter på Color Line stadion i cupen i midten av mars. Om det blir flere obligatoriske kamper før seriestart 3. april avhenger av resultatet i de nevnte kampene. 

Øvrige treningskamper før seriestart vil bli annonsert på et senere tidspunkt. 

Annonse fra Eliteserien: