Supportere på J-feltet under kampen mot Brann 2020.

Ekstrem pågang...

.. men ingen billetter tilgjengelig!

Annonse:

Glimt gjør det godt om dagen, med seier i alle kampene som er spilt hittil. Da vil mange på kamp! Dessverre er det ingen ledige billetter på Aspmyra. 

- Vi er ekstremt ydmyke og takknemlige for at folk vil komme på kamp, og vi skulle selvfølgelig ønske at alle kunne kommet inn på Aspmyra. Grunnet korona er det per dags dato bare lov med 200 tilskuere på tribunen, forteller arrangementssjef i Bodø/Glimt, Ørjan Heldal.

Billettene fordeles slik:

  • 50 plasser til J-feltet
  • 75 plasser til sesongkortinnehavere 
  • 75 plasser til partnere 

- Jeg skjønner at det kan være fristende å ta kontakt med oss for billetter, men vi har ikke mulighet til å gi ut eller selge enkeltbilletter. Vi har heller ikke mulighet til å ta imot alle henvendelsene som kommer, og kan ikke svare alle som ønsker seg billetter, sier Heldal.

- Vi er inne i en ekstremt hektisk og morsom tid, og vi gleder oss til å kunne åpne opp Aspmyra for enda flere supportere, avslutter Heldal.

Dersom du ikke har sesongkort og er med i trekning av kampbilletter, vises Bodø/Glimt-kampene på Dplay eller du kan se kampen på Fram Kino i Bodø. Billetter finner du her!

Annonse fra Eliteserien: