Philip Zinkernagel i hjemmekampen mot Molde.

Eliteseriens mest undervurderte spiller

Får Philip ZInckernagel for lite ros?

Annonse:

Det mener hvert fall Flamur Kastrati, som mandag under sendingen til Eurosport, valgte de tre spillerne som får for lite ros for prestasjonene de gir i Eliteserien. 

- Han har skapt utrolig mye problemer for motstanderne gjennom hele sesongen og er unorsk i stilen. Han står for mye målpoeng i Glimt, og skaper alltid trøbbel for motstanderen. En veldig god fotballspiller som sanker massevis av poeng, sa Kastrati til Eurosport.no.

- Jeg tenker det er positivt. Det er jo gjerne det jeg selv vil bite av meg, og det er kult at noen andre har lagt merke til det. Jeg tenker det er rimelig sant, det som blir sagt. Jeg vet ikke om jeg er en undervurdert spiller, det skal man passe seg for å si, men mer det at jeg skaper problemer - det synes jeg er sant, sier dansken.

Hva med den unorske spillestilen?

- Jeg er jo ikke norsk, ler han.

- Jeg tror også man vil si jeg var udansk i spillestilen. Jeg tror det er noe med det å være god en mot en og drible sterkt, kanskje. 

Zinckernagel har scoret fem mål på 23 kamper for klubben, men skulle gjerne ha hatt enda flere mål. 

- Jeg vil gjerne levere enda bedre. Det er greit nok med fem mål og tre assist, og jeg så jeg hadde skapt mest sjanser, men jeg vil gjerne score flere. Men, det er jo to omganger igjen. 

Annonse fra Eliteserien: