_DSC1132

Endring i billettpriser i Europa

Informasjon om billettprisene på Glimts hjemmekamper i Europa for sesongen 2023

Annonse:

I forbindelse med oppgjøret i UEFA Europa Conference League mellom Bodø/Glimt og polske Lech Poznan på Aspmyra forrige uke var det flere supportere som tok til orde for å få endret billettprisene. 

Via sosiale media og leserinnlegg i byens aviser ble vi gjort oppmerksomme på engasjementet mot prisnivået på Europa-kampene i Bodø. 

Denne kritikken mener vi er helt og holdent berettiget og derfor ønsker Bodø/Glimt nå å gjøre endringer på prisnivået på eventuelle fremtidige kamper. 

Disse endringene vil også fryses, slik at de ikke bare gjelder for et eventuelt videre sluttspill i Conference League, men også dersom det skulle bli gruppespill igjen til høsten. Prisene vil også følge sesongen 2023/24 og dermed også gjelde i det eventuelle sluttspillet neste vinter. 

I tillegg til å endre prisen på kortsidene fra 350,– til 300,– gjør vi det også billigere for familier og barn å dra på kamp i Europa. En barnebillett på kortsidene vil nå koste 200,–. 

Vil gjøre Glimts kamper enda mer tilgjengelige

Vi ønsker, i tillegg til å justere prisene, å gjøre det enda enklere å komme seg på Glimt-kamp, for alle. 

Derfor oppretter Glimt nå en portal der  organisasjoner og privatpersoner kan søke om billetter til alle Glimts kamper. Dette er en ordning som også gjelder kampene i Europa. 

Etter man har søkt vil man kunne bli trukket ut til å få gratisbilletter til den gitte kampen. Vi vil komme tilbake hvordan dette skal fungere i praksis på et senere tidspunkt. 

Annonse fra Eliteserien: