Endringer i styret: – Læring og minner hele veien

Under mandagens årsmøte takket Glimt av Berit Wilhelmsen

Annonse:

Under mandagens årsmøte i FK Bodø/Glimt ble det som alltid valgt et nytt styre for det neste året. De aller fleste av styrets medlemmer ble gjenvalgt, men én av styrets mest trofaste tjenere hadde sin "siste dag på jobben" i går kveld. 

Berti Wilhelmsen har vært en del av styret i Glimt i åtte år, lengstsittende av styrets medlemer frem til årsmøtet. Hun ble takket av med stående applaus og blomster fra årsmøtet, som for første gang i klubbens historie ble avholdt som et såkalt "hybridmøte". 

Nestlederen takket deretter av, og overga plassen sin til styremedlem Tom Cato Karlsen. Inn i styret kommer Merete Nordheim. 

– Jeg er veldig takknemlig for tiden min i styret. Når man først skal takke av, var jo dette et fint årsmøte å gjøre det på. Det er en all time high på alle måter, både med tanke på antall deltakere og riggen rundt. Det har vært et utrolig flott årsmøte, synes jeg, sa Wilhelmsen fra talerstolen etter at hun ble takket av. 

– Dette har vært en fryd

Wilhelmsen, opprinnelig fra Alsvåg i Vesterålen, kom inn i Bodø/Glimts styre i 2014 og har blant annet vært en viktig pådriver for kvinnesatsing og barne- og ungdsomsfotballen i klubben. 

– Ikke minst var det et spesielt årsmøte med tanke på at min hjertesak ble vedtatt. Jeg har vært med fra den spede begynnelsen av kvinnesatsingen, så det var virkelig stas at det ble vedtatt akkurat i dag. 

Tiden i Bodø/Glimt oppsummerer hun på følgende måte;

– Dette har vært en fryd, og jeg har vært priveligert. Jeg har lært utrolig mye som menneske, men også faglig. Jeg har truffet mange interessante og dedikerte mennesker. Det har vært masse læring og minner hele veien. 

– Jeg er superstolt

– Jeg er superstolt. Jeg er stolt av det sportslige, men like stolt av hvor klubben er i dag, som organisasjon. Det er en robust og trygg organisasjon, med fokus på bærekraft i alle ledd. 

DSC_1318.jpg
Berit Wilhelmsen (i midten) under sølvmedaljeseremonien på cupfinalen 2021. Styrets leder Inge Henning Andersen står ved hennes høyre side. Foto: Kent Even Grundstad

Nå venter et liv som hardbarka supporter for Wilhelmsen. 

 – Jeg gleder meg til å se kamp sammen med barna mine, og mannen min. Det har jeg ikke gjort så mye de av de siste årene. Nå skal jeg være skikkelig supporter. Jeg gleder meg til seriestart.

Så avslutter hun fra talerstolen; 

– Jeg tror vi bare sier masse lykke til, og takker styret, tidligere styremedlemmer og administrasjon for samarbeidet. 

FK Bodø/Glimt takker Berit for innsatsen de siste åtte årene og gleder oss til å se henne på tribunen de neste årene.

Slik er Glimts nye styre: 

Leder: Inge Henning Andersen

Nestleder: Tom Cato Karlsen (ny rolle)

Styremedlemmer:  
Merete Nordheim (ny)
Stine Mariell Hanssen
Tor Arne Aga
Stephan Skjelvan

1. varamedlem:
Ola Haldorsen

Annonse fra Eliteserien: