Enorm nedtur i Tromsø

Tromsø var best i nord denne søndagskvelden. Glimt ble for små.

Hjemmelaget kom ut i hundre fra start og allerede før kvarteret var spilt hadde Glimts utleide Lasse Nordås funnet nettmaskene for Tromsø.

Tromsø spilte en solid fotballkamp og da August Mikkelsen limte ballen i krysset fra rundt 18 meter på et frispark lite var det neppe mange som levnet Glimt noen sjanse på et utsolgt Alfheim.

Heller ikke i andre omgang løsnet det spesielt for Glimt. Eric Kitolano klemte til og økte TILs ledelse til 3-0 like etter hvilen.

Helt på tampen våknet imidlertid Glimt og både Nino Zugelj og Lars-Jørgen Salvesen scoret hvert sitt mål de siste fem minuttene. Men dessverre var det for sent. Glimt kom aldri tilbake i kampen, og Tromsø vant fortjent 3-2 i slaget om Nord-Norge.

Dermed har Glimt tapt sin andre Eliteserie-kamp på rad for første gang siden høsten 2018. 2018 var også sist Tromsø slo Glimt i en seriekamp. Da vant "Gutan" 1-0 på Aspmyra 16. mai.