DSC09055

Gratis inngang for russ

Er du russ i 2024? Her har vi samlet fordelene som årets russ kan benytte seg av på Aspmyra i mai.

Annonse:

Russedressen gir deg gratisbillett til følgende kamper i mai, i tillegg får alle russ 10 prosent rabatt i Glimt-shopen helt frem til 17. mai. 

Bodø/Glimt - LSK (cupkamp)
1. mai | 14:30 | Aspmyra Stadion

1. mai møter de helgule herrene LSK i tredje runde i cupen. Gratisbilletten din henter du i billettbua ved SNN-tribunen tidligst to timer før kampstart. Det eneste kriteriet for å motta din gratisbillett er at du har på deg russedressen din! Billetten hentes i billettbua ved SNN-tribunen. 

Bodø/Glimt - Strømsgodset
5. mai | 17:00 | Aspmyra Stadion

Søndag 5. mai spiller herrene våre kamp mot Strømsgodset. Gratisbilletten din henter du i billettbua ved SNN-tribunen tidligst to timer før kampstart. Det eneste kriteriet for å motta din gratisbillett er at du har på deg russedressen din! Billetten hentes i billettbua ved SNN-tribunen. 

Bodø/Glimt Kvinner - TIL 2020
12. mai | 11:30 | Aspmyra Stadion

Søndag 12. mai spiller Glimt Kvinner mot TIL 2020 for første gang på Aspmyra. På LNS-tribunen er det free seating og du trenger kun å ha på deg russedressen for å slippe gjennom billettkontrollen. 

Bildet viser Tora Samuelsen, Amie Sannes og Magnus Brøndbo som holder frem russekortene sine.
Russekortet gir deg flere fordeler på Aspmyra i år! Foto: Vilde Hiller Rasmussen

Tilbud Glimt-shopen

Som russ får du 10 prosent rabatt på alt i Glimt-shopen frem til 17. mai! Ha på russedressen din for å få rabatten. Merk at kampanjen kun gjelder i Glimt-shopen på Aspmyra, og ikke i nettbutikken. 

Annonse fra Eliteserien: