- Sterkt at vi tar hjem seieren

Bodø/Glimt vant 3-1 mot fjorårets cupvinner Lillestrøm SK under årets første seriekamp.

Under søndagens fotballkamp kunne snøen ha blitt en hindring, men etter en liten pause hvor traktorene fikk brøytet, endte kampen til slutt med seier til Bodø/Glimt. 3-1 mot Lillestrøm SK stod det da dommeren blåste av kampen. 

Toppscorer

Kristian Fardal Opseth satte inn to av de tre målene, og var godt fornøyd med kampen.

- Jeg synes vi har en god første omgang. Andre omgang får vi en litt dårlig start, men vi henter oss inn igjen. Det er utrolig deilig å ta med seg tre poeng i serieåpningen. 

Etter 14. minutter spilt, ble det så mye snø på banen at dommeren satt kampen på pause. Fardal Opseth forteller at spillerene i Glimt ikke så på det som noe negativt. 

- I pausen snakket vi om at det var kun en fordel for oss. Vi hadde ekstremt lyst til å gå ut igjen å spille kamp, og vi tenkte at i den andre garderoben tenkte de nok annerledes.

Snudde kampen

Dere hadde god kontroll i første omgang, men så får dere ett baklengs i starten av andre. Hva skjedde da?

- De satte vel opp ett sperretrekk på oss ut av 45 minutter, og kommer med den avslutning som dessverre går i mål. Men jeg synes det er sterkt at vi snur og tar hjem seieren, avslutter Fardal Opseth. 

- Helt riktig å fullføre

Trener Kjetil Knutsen var enig med dommeren om avgjørelsen med å stoppe kampen og rengjøre banen. 

- Godt gjort av dommeren, og at vi fullførte kampen i dag er helt riktig, sier Knutsen.

Han syntes guttene gjorde en god jobb på banen. 

- Jeg er veldig fornøyd! Litt spesielle forhold, men gutta leverer i dag. Utrolig, utrolig deilig med tre poeng. Jeg synes poengene er veldig fortjent. 

Se resten av intervjuet her: 


Annonse fra Eliteserien: