Evjen klar for Glimt

Håkon Evjen har signert sin første proffkontrakt med Bodø/Glimt

Annonse:

Dagen etter storseieren mot Arendal får glimtfansen nok en gladnyhet. Unggutten Håkon Evjen fra Narvik signerer sin første proffkontrakt med de helgule fra Bodø. 

Evjen har vært glimtspiller i ett års tid, og har trent mye med A-laget. Nå kommer muligheten til å vise seg frem for alvor. 

- Akkurat nå er jeg utrolig glad. Det er en kjempestor mulighet for meg til å utvikle meg som fotballspiller. Det er utvilsomt en stor ting for meg å signere for Bodø/Glimt, sier narvikgutten

Evjen flyttet hjemmefra for et års tid siden for å ta fatt på fotballkarrieren i Glimt. Så langt har det vært en stor suksess for midtbanespilleren. 

- Jeg trives veldig godt i Bodø generelt. Det er en utrolig flott by med masse flotte mennesker. Jeg blir godt tatt vare på i klubben og det har ikke vært noe problem å bo alene. 

Gode muligheter for spill

Glimt topper tabellen og Evjen øyner muligheten for å få prøve seg for A-laget utover høsten. 

- Tabellsituasjonen er forhåpentligvis med på å bidra til at jeg får mye spilletid på slutten av sesongen. Jeg skal uansett kjempe hardt og ta nye steg. Jeg håper virkelig at jeg får spille i Eliteserien sammen med laget neste sesong, sier Evjen. 

Evjen er født i 2000 og fylte nettopp 17 år. Jens Petter Hauge har slått gjennom i Glimt-trøya og er bare noen måneder eldre enn Evjen. Hauge er god motivasjon for den ferske a-lagsspilleren. 

- Jens Petter har allerede blomstret i både OBOS-ligaen og Eliteserien. Nå håper jeg å gjøre det samme som han, sier unggutten.   

Evjen er sønn av Glimts cupmester fra 1993, Andreas Evjen og sønnen er stolt over å føre slektstradisjonene videre.

- Familiearven tar jeg videre, ler han avsluttningsvis.

Fornøyd trener  

- Nå er vi stolt og glad for at han signerer for Glimt. Vi gleder oss utrolig til å se han i den gule drakta, sier Aasmund Bjørkan med trykk på "utrolig". 

Evjen har som nevnt fått trene med a-laget sporadisk og glimttreneren var full av lovord når kontrakten var signert. 

- Vi har klokketro på Håkon. Det blir virkelig spennende å følge han og utviklingen hans. Vi tror han kommer til å bidra for Glimt i mange år fremover, avslutter treneren. 

Annonse fra Eliteserien: