Få de siste reaksjonene først

De aller første reaksjonene etter Bodø/Glimts kamper får du på YouTube

Annonse:

Vi i FK Bodø/Glimt søker stadig nye utfordringer og kanaler hvor vi kan nå dere som følger klubben. Tidligere i år startet vi opp YouTube-kanalen vår, som har blitt godt tatt imot av folk der ute. 

I skrivende stund har vi nettopp passert 1000 abonnenter, og har stadig plass til flere. Det lønner seg faktisk å abonnere på YouTube-kanalen om du ønsker raskt tilgang på reaksjoner etter Glimts kamper. 

– Det kan virkelig lønne seg, ja! Det tar ofte lang tid å skrive ut sakene for å kunne publisere på glimt.no, mens på YouTube laster vi videoene direkte opp fra mixed zone. Raskere enn det går det ikke, med mindre du heter Avisa Nordland og har direktesending, selvfølgelig, smiler innholdsprodusent i Bodø/Glimt, Niklas Aune Johnsen. 

Videoinnhold – helt gratis

I tillegg til superraske reaksjoner fra intervjusonen etter kamp kommer det også jevnlige drypp av videointervjuer i løpet av treningsuka, podkast og høydepunkter på YouTube-kanalen vår. 

– Det bør være videoinnhold for enhver smak der. I tillegg søker vi alltid etter å utvikle oss og kommer nok etter hvert med nye konsepter og innhold til kanalen, sier Aune Johnsen. 

Og hvem vet – kanskje blir det mer enn bare raske intervjuer å glede seg over som abonnent. 

– Jeg har lekt med tanken om å produsere videoer som blir ekslusive for de som abonnerer på kanalen. 

– Det beste av alt her er jo at det er helt graits og foreløpig reklamefritt. 

Kom gjerne med innspill

YouTube er et ferskt satsingsområde for klubben. YouTube-kanalen ble startet like før den mye omtalte treningsleiren i Spania, så det er fortsatt en del som mangler. 

– Jeg ser at mange andre klubber i både inn- og utland er veldig dyktige på YouTube, så det er mange flinke å hente inspirasjon fra. Rosenborg er overlegne på det området i Norge, så det er bare å kopiere trønderne, sier han. 

Innholdet vi produserer, produserer vi først og fremst for dere som følger klubben fra avstand. Dere som trenger at vi gjør intervjuer og forteller historier. Derfor vil vi gjerne ha innspill på hva som kan bli bedre eller hva du vil ha mer av. 

– Ja! Gjør gjerne det!  Send meg en mail på [email protected] eller ta kontakt i sosiale medier om du har ønsker om innhold til vår YouTube-kanal, avslutter han.

Husk å abonnere på Bodø/Glimts YouTube-kanal for å få rask tilgang på alt av videoinnhold fra Bodø/Glimt. Du finner kanalen ved å klikke her

Nedenfor kan du se noe av det innholdet kanalen har å by på. 

Sånne fancy høydepunktvideoer: 

Slik presenterte vi årets bortedrakter:

Høydepunkter fra kamp (du finner også hele 2020-sesongen på vår kanal):

Intervjuer med nye spillere:

Dette er et eksempel på hvordan umidelbare reaksjoner etter kamp ser ut: 

Ballek og moro for store og små: 

Full vodkast-episoder:

Nedklipte versjoner av historiske Glimt-kamper: 

... og mye, mye mer

Annonse fra Eliteserien: