Bildet viser Aubrei Corder og Andrea Holmstrøm fra Bodø/Glimt Kvinner med John-Håkon Nybak som jobber i Glimt-shop i midten, utenfor Glimts supporterbutikk på Aspmyra stadion. Alle smiler og jentene løfter hendene i været i en jubelposisjon.

Få med deg årets draktlansering!

Lørdag 16. mars klokken 12 kan vi endelig vise frem årets hjemmedrakter! Vi kickstarter salget på City Nord.

Annonse:

Endelig er hjemmedrakten for 2024 klar og Glimt-shopen tar turen til City Nord for å vise den frem. Salget av årets hjemmedrakt starter lørdag 16. mars klokken 12. Draktene som lanseres er i første omgang fra størrelse 116 og opp til XXXXL. Det vil også bli salg av keeperdrakter etterhvert. 

Her kjøper du årets hjemmedrakt

Hjemmedrakten for 2024 kan kjøpes i Glimt-shopen sin pop up shop på City Nord lørdag 16. mars fra klokken 12 til 16. Om du ikke får mulighet til å møte oss på City Nord, kan du selvfølgelig sikre deg den nye hjemmedrakten og andre supporterartikler i Glimt-shopen sin nettbutikk.

Nytt fra i år vil Glimt-draktene og annet Puma-utstyr også selges i Oslo – perfekt for supporterne våre i GLIS! Også i Oslo starter salget av den nye hjemmedrakten klokken 12 hos Unisport sin flagship store på Karl Johan. Er du heldig kan du også få et glimt av seriemesterpokalen som skal stilles ut.

Draktlansering, signering og gavebilletter på City Nord 

I anledning årets draktlansering skal Glimt-shopen ha utsalg på City Nord lørdag 16. mars. Samtidig lader vi opp til Glimt Kvinner sin hjemmekamp mot Øvrevoll Hosle som spilles på Aspmyra søndag 17. mars. Dette er Glimt kvinner sin første tellende kamp for sesongen, og den første kampen vi får se årets hjemmedrakt i aksjon.

Hvor? City Nord, ved inngangen til Coop Obs

Når? 16. mars, fra klokken 12:00 til 16:00

Hva skjer? 

  • Draktlansering: Først og fremst skal vi vise frem den nye hjemmedrakten for 2024. Glimt-shopen pakker ned hundrevis av drakter for salg.

  • Salg av supporterutstyr: I tillegg til salg av drakter, vil vi ha med diverse supporterutstyr for salg. Blant annet har vi med Like muligheter-skjerfet som har blitt lansert i forbindelse med Glimt Kvinner sin første hjemmekamp.

  • Gavebilletter: Sparebank 1 Nord-Norge gir ut 200 gavebilletter til Glimt Kvinner sin kommende kamp. I tillegg gir Coop Nordland ut 100 gavebilletter til samme kamp. Med andre ord skal det gis ut 300 enkeltbilletter til noen heldige supportere denne dagen! 

  • Billettsalg: Billettautomatene er med! Det blir salg av enkeltbilletter og sesongkort fra 12:00-16:00. Billetter til årets kamper på Aspmyra Stadion kan også kjøpes HERom du ikke får mulighet til å ta turen til City Nord. 

  • Gratisbilletter til alle barn: Alle barn under 16 år kommer gratis inn på alle hjemmekampene til Glimt Kvinner denne sesongen. På lørdag på City Nord deler vi ut billetter til alle barn som vil være med på kamp.  

  • Autografer og selfies: For første gang får du muligheten til å møte Glimt-kvinnene ansikt til ansikt! Noen av spillerne vil være tilgjengelig fra klokken 12 til 14. Slå av en prat, få en autograf og ta kule selfies sammen med dem. 

  • Konkurranse: Vil du vinne årets hjemmedrakt? Følg @glimtshop på Instagram og legg igjen størrelsen din i den siste posten. Vinneren trekkes lørdag 16. mars klokken 16. 

Følg med på glimt.no og Glimt sine sosiale medier lørdag 16. mars klokken 12. Her vil vi dele kule bilder og videoer av hjemmedrakten, samt historien rundt den.

Annonse fra Eliteserien: