Festaften på Aspmyra

For en kveld vi har vært vitne til på Aspmyra stadion i Bodø denne septemberkvelden. Bodø/Glimt debuterte i et europeisk gruppespill på klubben 105 årsdag. 90 minutter senere sto klubben igjen med tre deilige poeng og en fantastisk opplevelse.

Den første omgangen bar stort sett preg av at Bodø/Glimt styrte spillet mot Zorya Luhansk og var det desidert beste laget på banen. Dessverre for gultrøyene var de aldri veldig nære et mål, foruten om et par situasjoner som kunne blitt farlig.

Men i andre omgang løsnet det virkelig for de helgule. I løpet av ett minutt i starten av omgangen gikk Glimt fra 0-0 til 2-0 etter et lekkert hodestøt fra Ulrik Saltnes, før Ola Solbakken flekka ballen i mål sekunder senere.

Dermed var bordet dekket for en unik omgang på Aspmyra. Glimt var i hundre og kjørte fullstendig over gjestene fra Ukraina.

Kronen på verket ble satt av Amahl Pellegrino som etter timen spilt vartet opp med et herlig langskudd. Utagbart for den ukrainske målvakten og 3-0 på Aspmyra.

En sen redusering fra gjestene satte ingen demper på festen i Bodø. Glimt ønsker å takke alle supportere og fans på Aspmyra for en helt vanvittig opplevelse. En finere bursdagsgave enn dere kunne vi aldri ha ønsket oss!

Lurer du på hva Kjetil, Ulrik og Amahl hadde å si etter kampen? Se hele pressekonferansen her: