FFO starter opp igjen – med en helt ny satsing

Mandag og tirsdag i neste uke slipper endelig barn inn i Nordlandshallen med fotballsko og leggskinn igjen.

Annonse:

FFO har vært en viktig ordning for Bodø/Glimt i mange år. FFO, eller fotballfritidsordning er en mulighet for barn mellom 10 og 12 år til å trene fotball et par ekstra dager i uka. 

– Det er en fin mulighet for de barna som har lyst til å trene mer til å gjøre det. De får veldig kvalifiserte trenere og ikke minst være inne i Nordlandshallen, sier daglig leder i Bodø/Glimts barne- og ungdomsavdeling, Ørjan Berg.

Satser på keepere

For første gang er det også keepertrening på FFO i år. Det er gode nyheter, og som en del av den nye satsinga har Glimt ansatt Alex Jensen, som blant annet skal ha ansvar for keeperne på treningene. 

– Generelt sett er det lite keepertrening i barnefotballen i Bodø, og derfor er dette et etterlengtet tilbud.

Jensen har vært en del av Bodø/Glimt tidligere, og sto i mål for B-laget da han var 18 år gammel. I tiden etter har han blant annet vært i Eidsvoll og Harstad. Nå gleder han seg til å jobbe med keepere, både på FFO og i Glimt-akademiet. 

– Dette er et stort steg for å få lokale keepere opp til A-laget, sier han. 

Ellers har Jensen vært en viktig del av utviklingen til flere av keeperne, både i Glimt-akademiet og på barne- og ungdomsavdelinga. 

Trygt å være med

Bodø/Glimt og FFO tar smittervern på største alvor, og det er helt trygt å sende barna på FFO når tilbudet endelig starter opp igjen neste uke. 

– Barna deles inn i kohorter og hender sprites. Dette har vi kontroll på, og det blir helt trygt å være med, sier Berg, som håper små keepertalenter slenger seg på tilbudet. 

Ønsker du å være med? Meld deg på her: 

Annonse fra Eliteserien: