marlen og Ørjan viser frem den nye foldekoppen som skal brukes under årets Action Now turnering

Foldekoppen inntar Action Now Cup

Under årets Action Now Cup må du enten ta med egen kaffekopp, eller kjøpe en Action Now-foldekopp om du vil nyte en kopp kaffe under turneringen.

Annonse:

Har du fått med deg at det ikke skal selges en eneste kaffe fra pappkopp under årets Action Now Cup?

Ja, du hørte rett! Under årets Action Now Cup har vi latt oss inspirere av Fjordkloden Cup i Sortland. Det betyr at alle kaffedrikkere må ta med egen kopp, eller kjøpe en Action Now-foldekopp. Foldekoppen vil koste 99 kroner, og den første kaffen får du gratis. Videre vil foldekoppen gi deg halv pris på kaffe gjennom hele turneringshelgen. Med andre ord vil en helt vanlig kaffedrikker tjene inn de 99 kronene i løpet av helgen.

Ambisjonen er å introdusere de samme koppene på kamper på Aspmyra i nærmeste fremtid, slik at vi kan redusere pappkoppforbruket på arenaen. Mer info om bruk av kopp under Glimt-kamper vil komme!

– Koppen er testet kontinuerlig i ukesvis. Den rommer mye kaffe, holder bra på varmen og tåler oppvaskmaskinen. Når du ikke bruker den, kan du brette den sammen, putte den i lomma og ha den med overalt. Med denne løsningen håper vi å kunne redusere mengden avfall som produseres på våre arrangementer, forteller Ørjan Berg, leder for samfunnsavdlingen og turneringsleder for Action Now Cup.

Les hele intervjuet med Marlen Hamsund og Ørjan Berg i Avisa Nordland.

Annonse fra Eliteserien: