Glimt med overlegen 4-0seier hjemme mot Jerv.

Ricardo, Emil Jonassen - Marius Lode - Martin Bjørnbak - Thomas Jacobsen, Jose Angel - Ulrik Saltnes - Vegard Leikvoll Moberg, Thomas Drage - Kristian Fardal Opseth - Trond Olsen

Benken: Simon Thomas, Daniel Edvardsen, Joachim Osvold, Kachi, Nemanja Mladenovic, Patrick Berg og Jens Petter Hauge.

Etter fem strake seire på Aspmyra, var Bodø/Glimt klare for å beholde den gode  hjemmestatistikken etter det sure bortetapet mot  Ranheim sist.

kampen ble sparket igang på Aspmyra med en frisk start.

Etter kun 2 minutter var Glimts første scoring i boks!  etter litt rot i Jervs sekstenmeter kjempet Kristian Fardal Opseth ballen i mål! En meget bra start på kampen for Glimt.

Etter en drømmestart for de gule fra Bodø, fortsatte Glimt å skape sjanser og legge stabilt press på jervs banehalvdel.  og kampen så ut til å bli høyest underholdende.

rundt 30 minutter ut i den første omgangen, og Glimt virket til å ha god kontroll. Glimt var aggressive og skapte mange gode sjanser.

etter 40 minutter ut i første omgang kom Glimts andre scoring for dagen! Trond Olsen økte til 2-0.

PAUSE

Glimt fortsatte der de slapp før pause. Med strålende angrepsspill og underholdende fotball, kjempet Glimt-gutta seg til flere sjanser gjennom første delen av den andre omgangen.  Underholdningsverdien var på topp for hjemmefansen.

Etter meget underholdende fotball kom den tredje scoringen i det 79minutt av innbytter Daniel Edvardsen. Som etter hjørnespark klarte å krige ballen i mål (på underlig vis) med sine edlere deler. Og Glimt var dermed i ferd med å punktere en meget god kamp.

9 minutter senere punkterte Glimt kampen fullstendig med scoring fra Kachi. Etter nydelig spill og kombinasjoner stod det hele 4-0 på Aspmyra!. Kampen var dermed avgjort og Glimt  leverte et av sine beste prestasjoner så langt denne sesongen.