Glimt tapte mot Levanger

De hvite og røde påførte de helgule sitt første hjemmetap i årets OBOS-liga.

Bodø/Glimt stiller med følgende lag mot Levanger:
Simon Thomas - Daniel Edvardsen, Marius Lode, Martin Bjørnbak, Emil Jonassen - Patrick Berg, Vegard Leikvoll Moberg, Ulrik Saltnes - Fredrik André Bjørkan, Brede Moe, Thomas Drage

Etter bare 40 sekunder var Glimt nære på når Thomas Drage var farlig frempå og skøyt like utenfor. Det var ikke spesielt mye farligheter som foregikk de første 10 minuttene. Kampen bølget frem og tilbake. Simon Thomas måtte tvinge frem en meget god redning når Per Verner Rønning steg til værs på en corner etter 13 minutter.  Like etter var Levanger nok en gang frempå med en god heading, men igjen ble Glimt reddet av en god Simon Thomas. Glimt kom mer og mer inn i kampen og etter 18 minutter var Moberg nære ved å sende de helgule i ledelsen, men skuddet gikk like utenfor.

Levanger best de siste 15

Det var en morsom kamp de første 25 og begge lagene hadde flere sjanser. Levanger tok etterhvert over føringen i kampen og etter 30 minutter sendte Robert Stene, Levanger i føringen og Glimt lå altså under på Aspmyra. Nok en gang var Robert Stene der igjen og stanget inn 2-0 til Levanger. Det var fortjent at Levanger ledet til pause, og de hadde et vedvarende trykk mot glimt-målet de siste 15 minuttene av den første omgangen.

Glimt slet i starten av førsteomgangen

Erlend Dahl Reitan ble byttet inn for Daniel Edvardsen i pausen, og nå jaktet Glimt redusering. Reduseringen ble det foreløpig ingen ting av for Levanger var frempå nok en gang ,og igjen var det Robert Stene som skårte. Levanger ledet altså 3-0 på Aspmyra etter at det var spilt 58 minutter.

Etter 65 minutter var Emil Jonassen frempå med et skudd, men en skåring uteble fortsatt på Aspmyra. Glimt foretok et bytte etter 67 minutter og Trond Olsen kom inn for Fredrik André Bjørkan.

Etter 73 minutter fikk de helgule straffe. Endelig gikk noe Glimt sin vei når Martin Bjørnbak satte inn straffen, og det stod 1-3 på Aspmyra! Da ble også Kristian Fardal Opseth byttet innpå og ut gikk Thomas Drage. Bjørkans menn fortsatte presset mot målet til Levanger, og etter 79 minutter var Trond Olsen der med et skudd som gikk like over.

Det ble aldri mer enn en redusering for Glimt og kampen endte med 1-3. Det betød altså at de helgule gikk på sitt første hjemmetap i årets sesong.