3-1 seier til Glimt over Ull/Kisa

Glimt vant etter en overbevisende forestilling på fotballens nasjonaldag.

Etter skuffelsen mot Sandes Ulf, var de gule fra Bodø revansjelystne og klare til å plukke tre poeng mot de gule fra Jessheim som var ikledd rødt for anledningen.  16.mai er fotballens nasjonaldag og det var duket for festfotball på Aspmyra.

Glimt Stilte med følgende lag: Ricardo Friedrich, Emil Jonassen - Marius Lode - Martin Bjørnbak - Thomas Jacobsen, Vegard Leikvoll Moberg - Mathias Normann - Thomas Drage, Trond Olsen - Kristian Fardal Opseth - Jens Petter Hauge.

Etter 10 minutters spilt, og en ganske rolig start der det bølget mye frem og tilbake, begynte Glimt å etablere et trykk. Med flere kontringsmuligheter og halvsjanser, så det ut til at kampen var i ferd med å få litt mer fart på seg.

Videre inn i omgangen fortsatte det som tidligere. Bølget litt frem og tilbake, Glimt virket friske i angrepsspillet og hadde stadig flere kontringsmuligheter, men halvslappe innlegg og avslutninger ga ingen uttelling. Etter rundt 20 minutter kom Ull/Kisa til sin første store mulighet etter et hjørnespark, men det endte med redning på strek fra Glimt.

Etter 37 minutter kombinerte Glimt fint ute på høyrekanten og inne boksen ventet Thomas Drage som sendte hjemmelaget i føringen.

PAUSE

Andre omgang ble sparket igang og Glimt gjorde ett bytte i pausen. Ut med Jens Petter Hauge og inn med Ulrik Saltnes.

5 minutter inn i andre omgang satt den i nettet igjen! Glimt gikk opp i 2-0 ledelse med scoring fra Kristian Fardal Opseth. Etter innlegg fra venstre var Kristian Fardal Opseth på plass og bredsidet ballen via keeper og i nærmeste hjørnet.

58 minutters spilt og Glimt fikk en enorm trippelsjanse! Etter innlegg avslutter først Opseth, men avsluttingen ble reddet på streken. Returen havnet rett i beina på Moberg som også fikk sin avslutning reddet på streken. Returen havnet deretter i føttene til Trond Olsen som fyrte av et skudd som gikk en god meter over mål. Enorm mulighet for økning til 3måls-ledelse!

Videre inn i omgangen så det ut til at Glimt var i ferd med å etablere et stabilt press på Ull/Kisa sin banehalvdel med stadige målsjanser og overgangsmuligheter.

70 minutter spilt og Glimt gjorde et nytt bytte. Ut med Thomas Drage og inn med Nemanja Mladenovic.

Etter 74 minutter spilt fikk Ull/kisa inn en redusering med scoring fra Ole Kristian Langås. Det stod dermed 2-1 på Aspmyra.

Med 6 minutter igjen av ordinær spilletid gjorde Glimt sitt tredje bytte for dagen. Ut med Kristian Fardal Opseth og inn med Kachi.

i 88´ende ordinære skar Ulrik Saltnes inn fra venstrekanten og satte den fint i lengste hjørnet. Flott scoring. Og Glimt var i ferd med å plukke med seg alle tre poengene.

Kampen endte 3-1 til Bodø/Glimt!

Publisert: 16.05.2017
Skrevet av: Didrik Kvinnsland og Marcus Johnsen