Martin Bjørnbak under hjemmekampen mot Haugesund.

Før bortekampen mot Haugesund

Søndag 30. september tar Bodø/Glimt turen til Haugesund stadion for å spille 24. runde i Eliteserien.

Annonse:

FK Haugesund ligger på 4. plass på tabellen, men står med tre strake tap i serien. Glimt vil prøve å revansjere 0-3 tapet fra kampen på Aspmyra.

Når man ser på hvordan lagene har gjort det etter landslagspausen, ser man to lag med ganske lik form. Glimt har tatt ett poeng på de siste to kampene, mens FKH står med null. Begge lag spilte i løpet av uken kvartfinale i cupen. Glimt gikk på et tap mot IK Start i Kristiansand på onsdag, mens Haugesund røk ut mot Strømsgodset Toppfotball på hjemmebane torsdag. Glimt kan muligens dra en liten fordel her, da de har én dag ekstra på restitusjon. En ting er sikkert. Det kommer til å være to lag som er sultne på en seier!

Da lagene møttes i april hadde Bodø/Glimt ikke en bra dag på jobben. Resultatet ble 0-3, med både selvmål og straffemål. Det resterende målet var resultatet av en glipp i forsvaret. En utrolig kjedelig måte å tape en fotballkamp på, og de helgule er sugne på å vise rogalendingene hva som egentlig bor i dem.

FKH er et farlig lag som fortsatt har medaljeaspirasjoner. Laget ligger kun to poeng bak Molde FK på tredjeplassen. Men fire strake tap, medregnet serie og cup, har vist at de er langt fra uovervinnelige. Forhåpentligvis kan Glimt bruke dette og de dårlige minnene fra april til å få med seg tre poeng hjem til Bodø. 

Avspark er klokken 18:00 på søndag 30. september. Kampen kan du se på vår offisielle supporterpub, Sportsbaren.

Annonse fra Eliteserien: