FØR KAMPEN: FREDRIKSTAD FK – BODØ/GLIMT

Glimt reiser til plankebyen for å møte Fredrikstad i årets andre bortekamp.

Etter en overlegen 5-0 seier mot Elverum på Aspmyra sist, drar guttene til Østfold for å påføre Fredrikstad årets første serietap. Forrige kamp begynte med et smell da Kachi scoret et mål som fort blir en kandidat til årets mål. Etter dette roet det seg ned og Ricardo reddet en straffe fra Elverum. I andre omgang kunne man se klasseforskjellen på lagene, målene rant inn og Elverum var heldig som ikke tapte mer. 

Annonse:

Fredrikstad – Bodø/Glimt

Fredrikstad Stadion

23.04.17 15.00

Fredrikstad klarte seg med et nødskrik i fjor og Andrea Loberto ble ansatt før denne sesongen for å gjøre de til et lag som kan kjempe om opprykksplassene. Sesongen har startet bra for laget fra plankebyen, Fredrikstad har møtt tre av opprykksfavorittene Sandes Ulf, Mjøndalen og Start. Alle disse kampene har endt med uavgjort, og Fredrikstad har levert gode forestillinger. Optimismen er tilbake i den fotballinteresserte byen og det er et heltent lag Glimt møter.

Bodø/Glimt er det mestscorende laget i OBOS-ligaen med ni mål. Trond Olsen og Kristian Fardal Opseth er delt toppscorer med Startspilleren Niels Vorthoren, alle står med tre mål på tre kamper. I tillegg har Jens Petter Hauge markert seg med tre assist i forrige kamp, og topper dermed OBOS-ligaens assistliste. 

Siste møter 

Sist gang lagene var i samme liga var i 2013, det endte med en seier og et tap for Glimt. De helgule reiste til plankebyen én uke etter at opprykket til Eliteserien var sikret og fikk det tøft mot Fredrikstad. Til tross for et 2-0-tap vartet Glimt tidvis opp med meget godt spill og underholdende fotball. Se høydepunktene fra kampen nederst i saken og se selv. 

Fredrikstad 2 – 0 Bodø/Glimt (07.10.2013 OBOS-ligaen)

Bodø/Glimt 4 – 0 Fredrikstad (07.07.2013 OBOS-ligaen)

Bodø/Glimt 1 – 2 Fredrikstad (15.09.2010 OBOS-ligaen)

Fredrikstad 0 – 0 Bodø/Glimt (02.05.2010 OBOS-ligaen)

Kampen kan ses på Eurosport Norge kl 15.00. Klikk her for å lese mer om bortekampkortet


Annonse fra Eliteserien: