Bodø/Glimt feirer etter at José Àngel satt ballen i mål og utlignet til 1-1 i kampen mot Sandefjord.

Før kampen mot Brann

Søndag 8. juli klokken 18.00 kommer serieleder Brann for å prøve seg mot de helgule på Aspmyra stadion. Hva sier Aasmund Bjørkan før kampen?

Glimt fikk med seg et viktig poeng hjem mot Vålerenga forrige runde, imens Brann stod igjen på hjemmebane med null poeng mot Molde. 

De tilreisende sin eneste tapte kamp resulterte i 0-4 til Molde. Dette kan være starten på en nedgang hos Brann, og da en god mulighet for Glimt til å ta 3 poeng på hjemmebane. 

Brann viser kampen mot Glimt på utendørs på storskjerm med plass til 4000 personer. Ifølge supporterne skal de lage mer trøkk der, enn hva Glimt-fansen får til på Aspmyra. Dette skal motbevises som det holder, og vi håper selvfølgelig at du tar turen til Aspmyra for å heie på hjemmelaget. 

Glimt-laget vet de kan score, og det beviste senest Amor Layouni og kaptein Martin Bjørnbak sist mot Vålerenga da stillingen ble 2-2. Forhåpentligvis blir denne kampen lik den mot Ranheim, altså 4-0 til Glimt.  

Heia Glimt!

Tidligere oppgjør

2018: Brann – Bodø/Glimt 2-0
2016: Bodø/Glimt - Brann 1-3 
2016: Brann - Bodø/Glimt 1-0 
2014: Bodø/Glimt - Brann 2-1 
2014: Brann - Bodø/Glimt 1-2 

Fanzone 

Før kampen kan du ta turen innom Fanzone. Den finner du mellom hovedtribunen og kunstgressbanen, og fra klokken 16.00 vil det være masse aktiviteter til barn, konkurranser, matservering, salg av supporterutstyr, musikk og mye mer!

Jonas Ueland Kolstad har intervjuet Aasmund Bjørkan før kamp. Se her:
 


Annonse fra Eliteserien: