Før kampen mot Odd

Etter to sure tap de siste kampene, er Kjetil Knuten og Bodø/Glimt nå klare for å møte Odd FK i Skien.

Annonse:

På søndag 8. april møtes Bodø/Glimt og Odd for første gang siden 2016. Kampen spilles på Skagerak Arena. Det er den fjerde runden i Eliteserien, og vi krysser fingrene for at Bodø/Glimt tar med seg tre poeng hjem. 

95% holder ikke

I kampene mot både Brann og Haugesund har laget kommet sent i gang. Det er først i andre omgangene at Glimt har vist fart og skapt sjanser. Kjetil Knutsen er enig i at det tar for lang tid før lagene kommer i gang.

- I Eliteserien kan vi ikke være 95%, for det er ikke godt nok. Det er 100% som gjelder, og det må vi tilpasse oss, forteller treneren.

Hva vil du at dere skal ta med dere fra kampen mot Haugesund?

- Vi har hatt gode perioder i begge kampene, men periodene er for korte. Vi må gå inn i kampen og glede oss til å spille. Det er viktig å være positive og ha troen, fortsetter Knutsen.

Vi er forberedt

Så langt i år har Odd hatt en relativt svak Eliteserieåpning. Laget har fått ett poeng på tre kamper. Likevel mener Knutsen at Bodø/Glimt møter et godt lag.

- Odd har hatt en formkurve, men de har også gjort en del gode signeringer i år. Nå kommer de med selvtillit fra Rosenborg-kampen, og vi forventer et hardtarbeidende og løpskraftig lag.

- Vi er forberedt på å møte Odd, men være opptatt av oss selv, fortsetter han.

Kommer nysigneringen Zinckernagel til å være med i troppen mot Odd?

- Ja, han kommer til å være med i troppen, avslutter Knutsen. 

Kampen spilles på Skagerak Arena, 8. april klokken 18:00. Hvis du befinner deg Bodø, viser vår supporterpub Styrhuset kampen. Bli med og hei på Glimt! 

Tidligere oppgjør

Eliteserien 2016: Bodø/Glimt – Odd (2-1)
Eliteserien 2016: Odd – Bodø/Glimt (2-1)
Eliteserien 2015: Odd – Bodø/Glimt (2-1)
Eliteserien 2015: Bodø/Glimt – Odd (2-4)
Eliteserien 2014: Odd – Bodø/Glimt (4-3)
Eliteserien 2014: Bodø/Glimt – Odd (0-3)

Annonse fra Eliteserien: